Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΔΕΗ: Καμία σχέση με την πραγματικότητα τα περί bonus 1,85 εκατ. μετοχών στα στελέχη

Τα δικαιώματα αγοράς μετοχών δεν έχουν ασκκηθεί ούτε πρόκειται να ασκηθούν όσο διαρκεί η ενεργειακή κρίση, απαντά η επιχείρηση. Παραποιεί την αλήθεια η ΔΕΗ, τονίζει σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ.

ΔΕΗ: Καμία σχέση με την πραγματικότητα τα περί bonus 1,85 εκατ. μετοχών στα στελέχη

Διαψεύδει δημοσίευμα περί bonus 1,856 εκατ. μετοχών στα στελέχη της ΔΕΗ η επιχείρηση. 

Με ανακοίνωσή της, η ΔEΗ επισημαίνει ότι «το πρόγραμμα Αγοράς και Διάθεσης Μετοχών ψηφίστηκε από τη Γενική Συνέλευση των Μετόχων της ΔEΗ στις 4.06.2021, με εντολή προς το Διοικητικό Συμβούλιο της Εταιρείας να ξεκινήσει την επαναγορά μετοχών. 

Ωστόσο, λόγω της Ενεργειακής Κρίσης, το δικαίωμα δεν έχει ασκηθεί ούτε πρόκειται όσο διαρκεί η κρίση. Κατά συνέπεια, τα δημοσιεύματα για bonus 1.856.000 μετοχών στα στελέχη της ΔEΗ δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα».

Το σχετικό δημοσίευμα της Κυριακάτικης Δημοκρατίας προκάλεσε και την έντονη αντίδραση του ΣΥΡΙΖΑ που εξέδωσε σχετική ανακοίνωση, επιτιθέμενος τόσο στα στελέχη της επιχείρησης όσο και στην κυβέρνηση.  

ΣΥΡΙΖΑ: Παραποιεί την αλήθεια η ΔΕΗ 

Η απάντηση της ΔΕΗ για το σκάνδαλο των προκλητικών bonus 16 εκατ. ευρώ των golden boys του κ. Μητσοτάκη παραποιεί ανερυθρίαστα την αλήθεια, σημειώνει σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ.

Η αλήθεια, σημειώνει η Κουμουνδούρου, «είναι απλή: το πρόγραμμα των bonus έχει ενεργοποιηθεί από τις 2 Ιανουαρίου του 2022 και ο κύριος Στάσσης και η παρέα του έχουν ήδη αποκτήσει 466.238 μετοχές, σύμφωνα με την ανακοίνωση της ίδιας της Επιχείρησης στις 24 Φεβρουαρίου.

Το θέμα ωστόσο δεν είναι μόνο τα ψέματα της ΔΕΗ, αλλά και η χυδαία αλαζονεία του κ. Μητσοτάκη που συνεχίζει να κρύβεται.

Ο κ. Μητσοτάκης καλύπτει αδίστακτα τον εκλεκτό του, προκαλεί την κοινωνία και μετατρέπει τη ΔΕΗ σε κουμπάρα, την ώρα που οι λογαριασμοί ρεύματος διαλύουν τη χώρα.

Οι πολίτες ξέρουν ότι στους λογαριασμούς τους πληρώνουν τη ρήτρα Μητσοτάκη και το πλιάτσικο των φίλων του. Και σύντομα θα του στείλουν πίσω τον λογαριασμό».

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v