Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

XSpot Wealth: Ο πρώτος Digital Wealth Manager στην Ελλάδα

Η εταιρία προσφέρει διαφοροποιημένα επενδυτικά πλάνα, που δίνουν τη δυνατότητα σε όλους ανεξαρτήτως εισοδήματος να μπορέσουν να βελτιώσουν το οικονομικό τους μέλλον και να πετύχουν μακροπρόθεσμα τους στόχους τους.

XSpot Wealth: Ο πρώτος Digital Wealth Manager στην Ελλάδα

H XSpot Wealth ο πρώτος digital wealth manager σε Ελλάδα και Κύπρο, είναι μια πλήρως αδειοδοτημένη Ευρωπαϊκή Επενδυτική Εταιρεία, που έχει στόχο να αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο οι άνθρωποι αποταμιεύουν και επενδύουν τα χρήματα τους.

Οπως αναφέρει σε σχετική ανακοίνωση η εταιρία, προσφέρει διαφοροποιημένα επενδυτικά πλάνα, που δίνουν τη δυνατότητα σε όλους ανεξαρτήτως εισοδήματος να μπορέσουν να βελτιώσουν το οικονομικό τους μέλλον και να πετύχουν μακροπρόθεσμα τους στόχους τους.

Οι έξυπνες επενδύσεις χρειάζονται πλάνο και σχεδιασμό από κάποιον επαγγελματία σύμβουλο επενδύσεων, έτσι με τη βοήθεια της προηγμένης τεχνολογίας σε συνδυασμό με την έμπειρη ομάδα των wealth manager που σχεδιάζει, παρακολουθεί και διαχειρίζεται τα επενδυτικά χαρτοφυλάκια, όλοι μπορούν εύκολα και γρήγορα να ανοίξουν έναν λογαριασμό στην XSpot Wealth

Με απόλυτη διαφάνεια σε ολόκληρη την διαδικασία, παρουσιάζοντας κάθε λεπτομέρεια που χρειάζεται να γνωρίζει κάποιος πριν ανοίξει λογαριασμό, η XSpot Wealth προσφέρει μεγάλη ποικιλία επενδυτικών πλάνων, που ταιριάζουν σχεδόν σε κάθε επενδυτικό προφίλ, είτε πρόκειται για μια πρόωρη συνταξιοδότηση, είτε για δημιουργία πρόσθετης πηγής εσόδων (Smart Wealth) ή ακόμα και για την ενίσχυση των σπουδών των παιδιών (Junior Wealth).

Για tailor-made επενδυτικές στρατηγικές ένας προσωπικός επενδυτικός σύμβουλος από την έμπειρη ομάδα της XSpot Wealth (Private Wealth) αναλαμβάνει να σχεδιάσει ένα εξατομικευμένο χαρτοφυλάκιο με βάση τις ανάγκες και τους στόχους κάθε επενδυτή αλλά και να το διαχειριστεί παραμένοντας μαζί με τον επενδυτή καθόλη τη διάρκεια της συνεργασίας. Με γνώμονα την ενίσχυση των επενδύσεων και την αύξηση του χαρτοφυλακίου μακροπρόθεσμα, η XSpot Wealth διατηρεί από την αρχή ως το τέλος εξαιρετικά χαμηλές χρεώσεις, επισημαίνει η ανακοίνωση.

Η χρήση προηγμένης τεχνολογίας, αποτελεί κλειδί για την XSpot Wealth. Ενσωματώνοντας την τεχνητή νοημοσύνη και εξελιγμένους αλγόριθμους στις συναλλαγές, φιλοδοξεί να εκδημοκρατίσει τις επενδύσεις, καθιστώντας τες πιο προσιτές για όλους. Επιπλέον, προσφέρει ευελιξία στις μεταβολές των επενδυτικών πλάνων ανά πάσα στιγμή, στην online παρακολούθηση των επενδύσεων των χρηστών ακόμα και από το κινητό ή στην πραγματοποίηση ανάληψης χρημάτων καθώς δεν υπάρχουν υψηλές ή κρυφές χρεώσεις, αλλά ούτε και penalty σε περίπτωση εξόδου από την επένδυση.

Τα έξυπνα επενδυτικά και αποταμιευτικά πλάνα της XSpot Wealth αποτελούνται από παγκοσμίως διαφοροποιημένα χαρτοφυλάκια επενδύοντας σε ομόλογα, μετοχές και ακίνητα με πολύ μικρότερες χρεώσεις σε σχέση με τις τράπεζες και τους παραδοσιακούς διαχειριστές. Με επενδύσεις μόνο σε εξαιρετικά ρευστοποιήσιμους τίτλους όπως τα ETFs, υπάρχει η δυνατότητα άμεσης ρευστοποίησης της επένδυσης και επιστροφή των χρημάτων στον τραπεζικό λογαριασμό του χρήστη μέσα σε 24 ώρες.

Ως πολυεθνική εταιρεία η XSpot Wealth δεν επικεντρώνεται μόνο στο πώς να αναδιαμορφώνει τον κλάδο των επενδύσεων, κάνοντας τον πιο προσιτό σε όλους, αλλά φροντίζει και να κάνει τον κόσμο καλύτερο με την βοήθεια της ομάδας της και με την προσφορά μέρους της αμοιβής από την διαχείριση των χαρτοφυλακίων στηρίζοντας δράσεις και οργανισμούς που φέρνουν αξία σε κάθε κοινότητα.

Ο κ. Δημήτρης Καντζέλης, Συνιδρυτής & Διευθύνων Σύμβουλος της XSpot Wealth, δήλωσε: «Η XSpot Wealth βρίσκεται σε μια αποστολή, να αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο οι άνθρωποι αποταμιεύουν και επενδύουν τα χρήματά τους για ένα καλύτερο μέλλον. Ο στόχος είναι να συνεχίσουμε να προσφέρουμε αδιάλειπτα κορυφαίου επιπέδου υπηρεσίες wealth management, κάνοντας τις επενδύσεις προσιτές σε όλους».

 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v