Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

«Χάρτα Διαφορετικότητας» υπέγραψε η Space Hellas

Ως «κλειδί της επιτυχίας» χαρακτηρίζει το ανθρώπινο της δυναμικό ο εκτελεστικός πρόεδρος της εταιρείας. Δεσμεύεται να προασπίσει τις αρχές της διαφορετικότητας, προωθώντας την ιδέα ενός συμπεριληπτικού περιβάλλοντος εργασίας.

«Χάρτα Διαφορετικότητας» υπέγραψε η Space Hellas

Η Space Hellas, υπέγραψε τη "Χάρτα Διαφορετικότητας" παραμένοντας πιστή στις αξίες της για ένα δίκαιο, υγιές και χωρίς αποκλεισμούς εργασιακό περιβάλλον, προσφέροντας στους εργαζομένους της ίσες ευκαιρίες ανάπτυξης και απεριόριστες δυνατότητες, σύμφωνα με εταιρική ανακοίνωση.

O Πρόεδρος του ΚΕΑΝ και Ιδρυτής του Diversity Charter Greece, Σταύρος Μηλιώνης δήλωσε:

«H Space Ηellas, μία κορυφαία επιχείρηση στο χώρο των τηλεπικοινωνιών, της πληροφορικής και της ασφάλειας, γίνεται μέλος της Χάρτας, ενισχύοντας τη λίστα των εταιρειών που δεσμεύονται να υπερασπίζονται τις αρχές και τις αξίες της διαφορετικότητας και της υγιούς ένταξης στην καθημερινή τους λειτουργία. Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που η Χάρτα Διαφορετικότητας για ελληνικές επιχειρήσεις εμπλουτίζεται με έναν σημαντικό και πολυπληθή όμιλο και θα είμαστε δίπλα του για το σχεδιασμό και την υλοποίηση δράσεων σε αυτήν την κατεύθυνση».

O Εκτελεστικός Πρόεδρος της Space Ηellas κ. Σπύρος Δ. Μανωλόπουλος, ανέφερε:

«Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι για τη συμμετοχή της Space Ηellas στη "Χάρτα Διαφορετικότητας" και των εταιρειών του ομίλου, SingularLogic, AgroApps και SenseOne. O όμιλος Space Ηellas βαδίζει με μακροχρόνια παράδοση στην ανθρωποκεντρική προσέγγιση, το σεβασμό προς το περιβάλλον και την φροντίδα προς την κοινωνία, επιδιώκοντας να ενισχύσει με κάθε τρόπο τη συνεισφορά του στη δημιουργία μιας υγιούς εργασιακής κοινωνίας. Στον όμιλο Space Ηellas αναγνωρίζουμε πως οι άνθρωποι, είναι το κλειδί της επιτυχίας, γι’αυτό επενδύουμε σε αυτούς, κάνοντάς τους να αισθάνονται ότι ανήκουν σε μια μεγάλη οικογένεια όπου οι ιδέες τους εκτιμώνται και εισακούονται με σεβασμό. Παράλληλα, η εταιρική μας κουλτούρα εμπνέει και ταυτόχρονα ωθεί μπροστά τους ανθρώπους μας για να γίνουν καλύτεροι και να συμβάλλουν με την δική τους σφραγίδα στο εταιρικό όραμα.»

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v