Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Nέος πρόεδρος του συνδέσμου HeDa o CEO της Interamerican, Γιάννης Καντώρος

Ανέλαβε καθήκοντα μετά την τακτική γενική συνέλευση του συνδέσμου στις 12 Μαΐου. Πέραν του προέδρου η συνέλευση προέβη σε μυστική ψηφοφορία, όπου τα μέλη επανεξέλεξαν τις 10 υπάρχουσες εταιρείες του ΔΣ, καθώς και την 11η εταιρεία INZEB, ως νέο μέλος του.

Nέος πρόεδρος του συνδέσμου HeDa o CEO της Interamerican, Γιάννης Καντώρος

Νέα καθήκοντα για τον κ. Γιάννη Καντώρο, διευθύνοντα σύμβουλο του ομίλου Interamerican, μέλος της Achmea, ο οποίος μετά τις αρχαιρεσίες της Πέμπτης 12 Μαΐου, ανέλαβε την προεδρία του Ελληνο- Ολλανδικού Συνδέσμου HeDA.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, η εκδήλωση της τακτικής γενικής συνέλευσης του Ελληνο-Ολλανδικού Συνδέσμου HeDa, στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία, με κύριο στόχο την ενημέρωση των μελών γύρω από τις δράσεις και τα πεπραγμένα του έτους 2021, την έγκριση απολογισμού 2021 και προϋπολογισμού 2022, καθώς και η ανάδειξη Διοικητικού Συμβουλίου και Εξελεγκτικής Επιτροπής κατόπιν διαδικασίας αρχαιρεσιών.

Με τη λήξη της θητείας του Διοικητικού Συμβουλίου, η Γενική Συνέλευση προέβη σε μυστική ψηφοφορία, όπου τα μέλη ανανέωσαν την εμπιστοσύνη τους και επανεξέλεξαν τις 10 υπάρχουσες εταιρείες του Διοικητικού Συμβουλίου, καθώς και την 11η εταιρεία INZEB, ως νέο μέλος του.

Ο νέος Πρόεδρος κ. Γιάννης Καντώρος δήλωσε σχετικά

«Ευχαριστώ από καρδιάς τον απερχόμενο Πρόεδρο, κ. Kωνσταντίνο Μαγγιώρο, για τη σημαντική συμβολή και υποστήριξή του στον Ελληνο-Ολλανδικό Σύνδεσμο HeDa κατά τη διάρκεια της πενταετούς θητείας του. Χαίρομαι ειλικρινά για την εκλογή μου και δεσμεύομαι να συμβάλλω στη συνέχεια των άρρηκτων σχέσεων μεταξύ των δύο χωρών, στη διατήρηση και επέκταση της εξωστρέφειας του Συνδέσμου και στη σύνδεσή του με την επιχειρηματική κοινότητα».

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v