Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Νέο πρόγραμμα επιβράβευσης για συνεργάτες και οδηγούς της Beat

Στόχος του «Beat Drivers Club», η καλύτερη ισορροπία προσωπικής και επαγγελματικής ζωής του ανθρώπινου παράγοντα της εταιρείας, καθώς και η βελτίωση των εισοδημάτων τους. Τι περιλαμβάνει.

Νέο πρόγραμμα επιβράβευσης για συνεργάτες και οδηγούς της Beat

Το Beat, η Νο1 δωρεάν εφαρμογή κλήσης ταξί στην Ελλάδα και μέλος της οικογένειας Free Now, δημιουργεί αποκλειστικά για τους συνεργάτες της, το πρόγραμμα επιβράβευσης «Beat Drivers Club», προσφέροντάς τους αποκλειστικά προνόμια και προσφορές σε κάθε απαραίτητη υπηρεσία για την καθημερινότητά τους ως οδηγοί ταξί.

Έχοντας την ανθρωποκεντρική προσέγγιση στο DNA του, το Beat βρίσκει πάντα τρόπους να έρθει πιο κοντά στους συνεργάτες οδηγούς και τους επιβάτες του, συμβάλλοντας καθοριστικά στην καλύτερη ισορροπία προσωπικής και επαγγελματικής ζωής, την ασφάλεια και τη βελτίωση των εισοδημάτων τους.

Το πρόγραμμα επιβράβευσης «Beat Drivers Club» αφορά όλους τους οδηγούς – συνεργάτες Beat σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη και περιλαμβάνει στην πρώτη φάση του συνοπτικά τις παρακάτω παροχές με αποκλειστικά προνόμια:

  1. Πακέτο προληπτικών εξετάσεων σε συνεργασία με τον μεγαλύτερο ιδιωτικό όμιλο παροχής υπηρεσιών υγείας, HHG Hellenic Healthcare Group
  2. Καφές & Σνακ για τις καθημερινές διαδρομές σε συνεργασία με τα everest
  3. Δωρεάν υπηρεσίες στη συντήρηση αυτοκινήτου σε συνεργασία με την Total Energies
  4. Προνομιακές εκπτώσεις στην αγορά νέου οχήματος (ηλεκτροκίνητου & συμβατικού) σε συνεργασία με τη Mercedes-Benz Hellas
Το «Beat Drivers Club» λειτουργεί σε ειδική πλατφόρμα, στην οποία έχουν πρόσβαση όλοι οι συνεργαζόμενοι οδηγοί.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v