Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

O όμιλος Globalsat - Teleunicom απέκτησε την άδεια εμπορία ηλεκτρικής ενέργειας στην Ελλάδα

Η Ρυθμιστική Αρχή Ενέργειας (ΡΑΕ), εξέδωσε, πριν από λίγες εβδομάδες, την απόφασή της, για χορήγηση άδειας εμπορίας ηλεκτρικής ενέργειας, στην εταιρεία του ομίλου, Teleunicom, ισχύος 100ΜW, για συνολική διάρκεια 20 έτη.

O όμιλος Globalsat - Teleunicom απέκτησε την άδεια εμπορία ηλεκτρικής ενέργειας στην Ελλάδα

Ο Όμιλος εταιρειών Globalsat - Teleunicom, ολοκλήρωσε τη διαδικασία για την απόκτηση άδειας εμπορίας ηλεκτρικής ενέργειας, αποκτώντας τη δυνατότητα εισόδου του στη λιανική αγορά της ηλεκτρικής ενέργειας στην Ελλάδα.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, η Ρυθμιστική Αρχή Ενέργειας (ΡΑΕ), εξέδωσε, πριν από λίγες εβδομάδες, την απόφασή της, για χορήγηση άδειας εμπορίας ηλεκτρικής ενέργειας, στην εταιρεία του ομίλου, Teleunicom, ισχύος 100ΜW, για συνολική διάρκεια 20 έτη, έως το 2042, όπως προβλέπει η σχετική νομοθεσία, ολοκληρώνοντας το πρώτο βήμα για την είσοδο της εταιρείας στην αγορά της ηλεκτρικής ενέργειας.

Ο Όμιλος εταιρειών Globalsat - Teleunicom, ηγείται στην Ελληνική αγορά στη διανομή και εμπορία προϊόντων τεχνολογίας και οικιακών συσκευών και μικροσυσκευών και παράλληλα αναπτύσσει εξειδικευμένες επαγγελματικές λύσεις αξιοποιώντας τις νέες τεχνολογίες. Ο Όμιλος έχει αποκλειστικές συνεργασίες με κορυφαία διεθνή brand, όπως η Samsung, η Huawei, η TCL και η Sencor και συνεργάζεται με όλες τις εταιρείες του κλάδου τηλεπικοινωνιών και τεχνολογίας καθώς και με όλα τα δίκτυα λιανικής στην Ελλάδα και την Κύπρο.

Το 2020, ο Όμιλος Globalsat - Teleunicom ξεκίνησε τη συνεργασία του με την Blink Charging Hellas, αναλαμβάνοντας, ως εμπορικός αντιπρόσωπος, την ανάπτυξη του δικτύου των σταθμών φόρτισης ηλεκτρικών αυτοκινήτων της Blink στην Ελλάδα, ενώ πριν από λίγους μήνες ανακοίνωσε μέσω της Retail and more, τη σύναψη της συμφωνίας για την επανέναρξη λειτουργίας της Carrefour στην ελληνική αγορά.

Η απόκτηση άδειας για την εμπορία ηλεκτρικής ενέργειας, εντάσσεται στο στρατηγικό πλάνο της εταιρείας για διεύρυνση των δραστηριοτήτων της σε νέους κλάδους, με στόχο την περαιτέρω ανάπτυξη της εταιρείας στην Ελληνική αγορά, αξιοποιώντας την τεχνογνωσία και τη δυναμική της στην εμπορία, διανομή και λειτουργία δικτύων πώλησης.

‘Τα τελευταία χρόνια, έχουμε ξεκινήσει την υλοποίηση του πλάνου επέκτασης των δραστηριοτήτων μας, έχοντας πάντοτε ως κεντρικό προσανατολισμό την ισχυροποίησή μας στην Ελληνική αγορά. Με την ολοκλήρωση της διαδικασίας αδειοδότησης, σχεδιάζουμε την είσοδό μας στην αγορά της ηλεκτρικής ενέργειας και σύντομα θα είμαστε σε θέση να ανακοινώσουμε το συνολικό, αναλυτικό μας πλάνο, για την ενεργοποίησή μας σε μια αγορά που συνεχίζει να έχει σημαντικές προοπτικές στην Ελλάδα’, υπογράμμισε ο κος Βασίλης Παπαδόπουλος, Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου Globalsat - Teleunicom.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v