Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Απόβαση της Uber στα ελληνικά νησιά

Θα προσφέρει τις υπηρεσίες της στη Σαντορίνη, τη Σικελία και τη Μάλτα αυτό το καλοκαίρι, ενώ κι άλλα νησιά σε Ελλάδα και Ισπανία θα προστεθούν τους επόμενους μήνες.

Απόβαση της Uber στα ελληνικά νησιά

Σε τρία δημοφιλή νησιά της Μεσογείου επεκτείνεται η Uber Technologies Inc. καθώς προετοιμάζεται για μεγάλη ανάκαμψη στα ταξίδια μετά την πανδημία.

Οπως μεταδίδει το Bloomberg, η εταιρεία με έδρα το Σαν Φρανσίσκο θα προσφέρει τις υπηρεσίες της στη Σικελία, τη Μάλτα και τη Σαντορίνη αυτό το καλοκαίρι, σύμφωνα με δήλωσή της, ενώ κι άλλα νησιά σε Ελλάδα και Ισπανία θα προστεθούν τους επόμενους μήνες. 

Τα στοιχεία της εταιρείας δείχνουν ότι τα ταξίδια έχουν ισχυρή ανάκαμψη, με τα αναψυχής να ανεβαίνουν πιο πολύ από τα εταιρικά ταξίδια, δήλωσε η Anabel Diaz, γενική διευθύντρια της Uber σε Ευρώπη, Μέση Ανατολή και Αφρική. Μέχρι τον Απρίλιο, τα αεροπορικά ταξίδια είχαν σχεδόν ανακάμψει πλήρως σε όλη την Ευρώπη σε σύγκριση με την ίδια περίοδο του 2019, αυξανόμενα πάνω από πέντε φορές σε ετήσια βάση.

«Η πραγματικότητα είναι αυτό που βλέπουμε σήμερα, ότι η ζήτηση ξεπερνά τις προσδοκίες», είπε η Diaz σε μια συνέντευξη.

Το Uber explore, που επιτρέπει στους χρήστες να κάνουν κρατήσεις σε εστιατόρια και τουριστικά αξιοθέατα στην εφαρμογή Uber, μπορεί επίσης να κυκλοφορήσει και σε άλλες πόλεις, αφού δοκιμαστεί πρώτα στη Μαδρίτη, πρόσθεσε.

Και οι δύο κινήσεις έρχονται στο πλαίσιο μιας ευρύτερης επέκτασης της Uber, όπως νωρίτερα τον Μάιο, όταν έκανε το ντεμπούτο της μια νέα ταξιδιωτική υπηρεσία. Προσθέτει επίσης τοπικά ταξί στην πλατφόρμα της.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v