Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΑΒ Βασιλόπουλος: Διάκριση στα Health and Safety Awards 2022

Βραβεύτηκε για την υπηρεσία τηλεφωνικής ιατρικής συμβουλευτικής υποστήριξης 24/7/365 που παρείχε στους εργαζόμενούς της σε συνεργασία με την GEP. Στόχος η ενημέρωση της για τα προλπτικά μέτρα ασφάλειας για την προστασία της πανδημίας.

ΑΒ Βασιλόπουλος: Διάκριση στα Health and Safety Awards 2022

Η ΑΒ Βασιλόπουλος, η αλυσίδα σούπερ μάρκετ που αποδεικνύει έμπρακτα ότι τοποθετεί στο κέντρο τον Άνθρωπο, διακρίθηκε ως winner στα φετινά Health and Safety Awards, στην κατηγορία Retail, για τη διαχείριση Covid-19. Συγκεκριμένα, βραβεύτηκε για την υπηρεσία τηλεφωνικής ιατρικής συμβουλευτικής υποστήριξης 24/7/365 που παρείχε στους εργαζόμενούς της σε συνεργασία με την GEP (Εταιρεία Παροχής Υπηρεσιών Yγείας και Aσφάλειας της Eργασίας στην Ελλάδα).

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, το συγκεκριμένο πρόγραμμα, προσέφερε ιατρική συμβουλευτική υποστήριξη στους εργαζόμενους της ΑΒ στα καταστήματα, τις αποθήκες και τα κεντρικά γραφεία της αλυσίδας. Μέσω αυτής είχαν τη δυνατότητα να ενημερωθούν και για τα προληπτικά μέτρα ασφαλείας, για τυχόν αντιμετώπιση συμπτωμάτων του Covid-19 και τα μέτρα που πρέπει να λάβουν σε περίπτωση απομόνωσής τους. Ταυτόχρονα, έλαβαν πλήρη ενημέρωση για την απολύμανση στον εργασιακό αλλά και στον προσωπικό τους χώρο, καθώς και για την άδεια ειδικού σκοπού.

Η συγκεκριμένη βράβευση επιβεβαιώνει ότι η ΑΒ Βασιλόπουλος θέτει ως προτεραιότητα την ασφάλεια και την υγεία των ανθρώπων, συνεργατών και πελατών της.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v