Στην Ελλάδα το ρομποτικό σύστημα διαλογής της LiBiao Robot

Η Printec και η Libiao βελτιώνουν την αποτελεσματικότητα και την ποιότητα των logistics παρέχοντας αυτοματοποιημένες λύσεις διαλογής και ταξινόμησης, βασισμένες στην τεχνολογία των ρομπότ.

Στην Ελλάδα το ρομποτικό σύστημα διαλογής της LiBiao Robot

Η Printec, κορυφαίος πάροχος στο χώρο της τεχνολογίας αυτοματοποίησης συναλλαγών, με παρουσία σε 16 χώρες στην Κεντρική και Ανατολική Ευρώπη, έχει συνάψει τεχνολογική συμμαχία με τη Zhejiang LiBiao Robot Co., Ltd., παγκόσμιο πρωτοπόρο στα ρομποτικά συστήματα και στις ευέλικτες λύσεις διαλογής. Η Libiao είναι η εταιρία που δημιούργησε το πρώτο φορητό, αυτοματοποιημένο σύστημα διαλογής μονάδων στον κόσμο, βελτιώνοντας και διευκολύνοντας τις λειτουργίες logistics.

Οπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση, τα συστήματα διαλογής της Libiao, τα οποία βασίζονται σε ρομπότ – AMRs (Autonomous Mobile Robots) – είναι εργονομικά, με μικρότερο αποτύπωμα και μεγαλύτερη χωρητικότητα, συγκριτικά με άλλα αντίστοιχα συστήματα AMR. Λόγω του μεγέθους των ρομπότ, το συγκεκριμένο σύστημα διαλογής δεν απαιτεί υψηλές επενδύσεις κεφαλαίου και η εγκατάστασή του είναι εύκολη και γρήγορη, ενώ παράλληλα, εξασφαλίζει υψηλή απόδοση και ακρίβεια και παρέχει ένα ευρύ φάσμα δυνατοτήτων και εφαρμογών. Το ευέλικτο αυτό σύστημα μπορεί να επεκταθεί περαιτέρω και η τεχνολογία είναι πλήρως φορητή, δηλαδή μπορεί να απεγκατασταθεί, να μεταφερθεί και να προσαρμοστεί εύκολα σε νέα εγκατάσταση, εάν αυτό κριθεί απαραίτητο.

Μέχρι στιγμής, πάνω από 20.000 ρομπότ της Libiao δραστηριοποιούνται στην Κίνα, τη Νέα Ζηλανδία, την Αυστραλία, τις ΗΠΑ, την Ευρώπη και τη Νοτιοανατολική Ασία, σε πολλές εγκαταστάσεις πελατών παγκοσμίως. Η εταιρία εκτιμά ότι περίπου 5 δισεκατομμύρια δέματα διακινούνται από τα ρομπότ της κάθε χρόνο.

«Στην Printec, αναζητούμε πάντα τρόπους να καινοτομούμε και να προσφέρουμε νέες λύσεις και υπηρεσίες στους πελάτες μας», δήλωσε η Γεωργία Μπότσικα, Cluster General Manager για την Ελλάδα και την Κύπρο.

«Με γνώμονα το όραμά μας να υποστηρίξουμε τον ψηφιακό μετασχηματισμό των πελατών μας, συνεργαζόμαστε με κορυφαίες εταιρίες τεχνολογίας για να προσφέρουμε προϊόντα και λύσεις αιχμής. Είμαστε πεπεισμένοι ότι η Libiao θα συμβάλει σημαντικά στην επιχειρησιακή μας στρατηγική και θα φέρει προστιθέμενη αξία στις λύσεις που παρέχουμε στους πελάτες μας».

Παράλληλα, ο Ronan Shen, Διευθυντής Πωλήσεων για το εξωτερικό της Zhejiang Libiao Robot Co. Ltd, σχολίασε, «Χαίρομαι πολύ που έχουμε την Printec ως συνεργάτη της Libiao, με την οποία και θα δουλέψουμε στενά για να προωθήσουμε το ρομποτικό σύστημα διαλογής στην αγορά!»

Μέσω αυτής της συνεργασίας, η Printec θα προσφέρει μια βελτιωμένη εμπειρία στους πελάτες της, προσφέροντας μια ευέλικτη λύση διαλογής που μπορεί ταχύτατα να εγκατασταθεί και να λειτουργεί πλήρως (2 εβδομάδες – 2 μήνες), ενώ παράλληλα προσφέρει μικρό χρόνο απόσβεσης (ROI). Ταυτόχρονα, οι πελάτες της Printec θα επωφεληθούν από τους μειωμένους χρόνους παραγγελίας – παράδοσης δεμάτων, με χαμηλότερο λειτουργικό κόστος και υψηλή ακρίβεια, ενώ οι τελικοί πελάτες θα εξυπηρετούνται με τον ταχύτερο δυνατό τρόπο και με διαδικασίες που περιορίζουν τα λάθη.

Η Printec θα είναι συνεργάτης της Libiao σε όλες τις χώρες λειτουργίας της και με αποκλειστική συνεργασία σε Ελλάδα και Κύπρο.

 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v