Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Πιστοποίηση από την Microsoft έλαβε η Performance

Η αναγνώριση αφορά στην ικανότητα υλοποίησης υπηρεσιών DevOps για την βελτίωση της παραγωγικότητας, την αυτοματοποίηση και τη μέτρηση της απόδοσης των εφαρμογων. Σημαντικό βήμα της Performance προς τον ψηφιακό μετασχηματισμό.

Πιστοποίηση από την Microsoft έλαβε η Performance

Η Performance Technologies ανακοινώνει πως απέκτησε το DevOps with GitHub on Microsoft Azure advanced specialization από την Microsoft. Η συγκεκριμένη πιστοποίηση καθιστά την Performance έναν από τους πλέον εξειδικευμένους συνεργάτες της Microsoft στην υλοποίηση υπηρεσιών DevOps και αποδεικνύει την ικανότητα της να υποστηρίζει και να ανταποκρίνεται στις εξελισσόμενες ανάγκες των πελατών της για ψηφιακό μετασχηματισμό και μετάβαση στο Cloud.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, το DevOps αφορά τη στενή συνεργασία μεταξύ των τμημάτων που αναπτύσσουν εφαρμογές (development) με τα τμήματα που είναι επιφορτισμένα με τη λειτουργία υποδομών και εφαρμογών (operations) με στόχο τη βελτίωση της παραγωγικότητας, την αυτοματοποίηση της υποδομής και τη συνεχή μέτρηση της απόδοσης των εφαρμογών.

«Οι αρχές και οι πρακτικές του DevOps είναι κλειδί για τον μετασχηματισμό στις enterprise επιχειρήσεις. Το DevOps είναι ένα ταξίδι με ενδιάμεσους προορισμούς, και κάθε οργανισμός χρειάζεται να το προσεγγίσει με δικό του σχέδιο. Στην Performance ενθουσιαζόμαστε με το DevOps αλλά ακόμα περισσότερο ενθουσιαζόμαστε με τα οφέλη που μπορούν να αποκομίσουν από αυτό οι πελάτες μας. Η πιστοποίηση της Performance στο DevOps with GitHub on Microsoft Azure έρχεται ως αναγνώριση της εμπειρίας μας στην παροχή DevOps και Cloud Services», δήλωσε ο Γρηγόρης Παπαγγελής, Cloud Innovation Manager της Performance Technologies.

Εκ μέρους της Microsoft, η κ. Γιάννα Ανδρονοπούλου, Sales Director, Enterprise Segment για Ελλάδα, Κύπρο και Μάλτα, δήλωσε σχετικά:

«Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που η Performance κατέκτησε το Microsoft Advanced Specialization, DevOps with GitHub on Microsoft Azure, επικυρώνοντας την βαθιά τεχνογνωσία της στην εφαρμογή ασφαλών συνεργατικών πρακτικών ανάπτυξης λογισμικού, χρησιμοποιώντας αρχές DevOps και το GitHub στο Microsoft Cloud. Το συγκεκριμένο Microsoft Advanced Specialization αναγνωρίζει τους λίγους εκείνους συνεργάτες που έχουν την εμπειρία και τη δυνατότητα να βοηθήσουν τους πελάτες μας, να υιοθετήσουν agile μεθοδολογίες ανάπτυξης εφαρμογών, μέσα σε ένα πλέγμα ασφάλειας και καλά καθορισμένων πρακτικών με στόχο την ταχύτερη κι αποτελεσματικότερη δημιουργία προϊόντων και υπηρεσιών προστιθέμενης αξίας.»

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v