Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Μουσική βραδιά με τον συνθέτη Σταύρο Ξαρχάκο οργανώνει η Lamda Development

«Με μεγάλη χαρά ανταποκρίθηκα στην πρόσκληση της Lamda Development, για μία συναυλία στον εμβληματικό τούτο χώρο, όπου το παρελθόν της Αθήνας συναντά το μέλλον του The Ellinikon», δηλώνει ο συνθέτης.

Μουσική βραδιά με τον συνθέτη Σταύρο Ξαρχάκο οργανώνει η Lamda Development

Η Lamda Development ανοίγει τον κύκλο Πολιτιστικών εκδηλώσεων “The Ellinikon Moments” και σας προσκαλεί σε μία ξεχωριστή συναυλία του κορυφαίου Έλληνα συνθέτη Σταύρου Ξαρχάκου.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, η εκδήλωση ξεκινά την Παρασκευή 8 Ιουλίου 2022 στις 21:00, στον χώρο του πρώην Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών. Ερμηνεύει η Ηρώ Σαΐα.

Ο Σταύρος Ξαρχάκος αναφέρει χαρακτηριστικά:

«Με μεγάλη χαρά ανταποκρίθηκα στην πρόσκληση της Lamda Deνelopment, για μία συναυλία στον εμβληματικό τούτο χώρο, όπου το παρελθόν της Αθήνας συναντά το μέλλον του The Ellinikon. Είμαι βέβαιος ότι τα τραγούδια και η μουσική θα μας ταξιδέψουν και θα μας ενώσουν σε ένα κοινό όραμα για ένα καλύτερο αύριο».

Η συναυλία είναι δωρεάν για όλους με κράτηση θέσης online στο The Ellinikon Moments: Μουσική βραδιά με τον Σταύρο Ξαρχάκο ή επισκεφτείτε το www.theellinikon.com.gr.

Ώρα προσέλευσης 19:30 και απαιτείται επίδειξη εισιτηρίου.

Η είσοδος στον χώρο όπου θα πραγματοποιηθεί η συναυλία είναι από τη Λεωφόρο Καραμανλή, απέναντι από το Golf Γλυφάδας.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v