Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Γενικό Διευθυντή Τηλεπικοινωνιών όρισε η ΔΕΗ

Ο Γ. Δαμάσκος αναλαμβάνει καθήκοντα Γενικού Διευθυντή Τηλεπικοινωνιών, ενώ η Αλ. Παπαγεωργίου αναλαμβάνει Γενική Διευθύντρια Ανθρώπινων Πόρων και Οργάνωσης.

Γενικό Διευθυντή Τηλεπικοινωνιών όρισε η ΔΕΗ

Η ΔΕΗ Α.Ε. ανακοινώνει την ανάθεση καθηκόντων Γενικής Διευθύντριας Ανθρώπινων Πόρων και Οργάνωσης στην κα Αλεξάνδρα Παπαγεωργίου από 21.6.2022.

Η κα Παπαγεωργίου έχει εμπειρία 26 ετών στον κλάδο του Human Resources Management, με τελευταίες θέσεις αυτές του Chief HR Officer στην Εταιρία Lamda Development, Chief HR Officer στονΌμιλο Intralot και Group HR Director στον Όμιλο Vivartia και με Διευθυντικές θέσεις στη Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού σε μεγάλες πολυεθνικές εταιρείες όπως Diageo, Astrazeneca, και Nestle Hellas.

Επίσης, κατέχει διδακτική εμπειρία 6 ετών ως καθηγήτρια στο Deree, American College of Greece.

Διαθέτει B. Sc. στο Management & Organisational Behaviour από το Deree, American College of Greece και MBA από το City University Business School του Λονδίνου.

Επίσης η ΔΕΗ ανακοίνωσε την ανάθεση καθηκόντων Γενικού Διευθυντή Τηλεπικοινωνιών στον κ. Γεώργιο Δαμάσκο από 24.5.2022.

Ο κ. Δαμάσκος κατείχε τη θέση του Γενικού Διευθυντή Ανθρωπίνων Πόρων και Οργάνωσης της Εταιρείας από το 2013. Εντάχθηκε στο δυναμικό της Επιχείρησης το 1987 και έχει διατελέσει σε διάφορες διευθυντικές θέσεις της Εταιρείας.

Ο κ. Δαμάσκος είναι Διπλωματούχος Ηλεκτρολόγος Μηχανικός, μέλος του Τεχνικού Επιμελητήριου Ελλάδας (ΤΕΕ), Οικονομολόγος, Πτυχιούχος Οικονομικών Επιστημών του Οικονομικού Τμήματος της Νομικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών. Έχει μεταπτυχιακές σπουδές στη Διοίκηση Επιχειρήσεων και είναι κάτοχος τίτλου Master of Business Administration (MBA) από το Kingston Business School (Kingston University).

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v