Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Νέα πλατφόρμα ψηφιακής εκπαίδευσης για την Avis από την RDC Informatics

Στόχος η εξ' αποστάσεως κατάρτιση, ηλεκτρονική αξιολόγηση, και η δημιουργία ψηφιακής βιβλιοθήκης μαθημάτων. Πού βασίστηκε.

Νέα πλατφόρμα ψηφιακής εκπαίδευσης για την Avis από την RDC Informatics

Το τμήμα υπηρεσιών Web and Mobile Development της RDC Informatics ολοκλήρωσε με επιτυχία την ανάπτυξη της πλατφόρμας ψηφιακής εκπαίδευσης για την εταιρεία μίσθωσης οχημάτων Avis, στην ηλεκτρονική διεύθυνση e-learninghub.avis.gr

Η εταρεία Avis, έχει ως προτεραιότητα τη διαρκή ενημέρωση και εξέλιξη του ανθρώπινου δυναμικού της, σύμφωνα με εταιρική ανακοίννωση. Για τον σκοπό αυτό, προχώρησε στην παροχή ολοκληρωμένης εκπαίδευσης στα στελέχη της και ενσωμάτωσε τεχνολογίες e-learning στη λειτουργία της, προκειμένου να προσφέρει λύσεις εξ’ αποστάσεως εκπαίδευσης, ηλεκτρονικής αξιολόγησης, καθώς και τη δημιουργία ψηφιακής βιβλιοθήκης μαθημάτων.

Η πλατφόρμα ηλεκτρονικής μάθησης της εταιρείας Avis, βασίστηκε στο πολυβραβευμένο οικοσύστημα ηλεκτρονικής μάθησης MELO – Digital Learning Ecosystem της εταιρείας RDC Informatics. Πρόκειται για πλατφόρμα λογισμικού που παρέχει ένα ολοκληρωμένο περιβάλλον e-business για κάθε εμπλεκόμενο χρήστη στο οικοσύστημα ενός εκπαιδευτικού οργανισμού. Στην καρδιά του συστήματος υπάρχει ένα LMS (Learning Management System) το οποίο ενσωματώνει κάθε τεχνολογική καινοτομία στο χώρο της ψηφιακής μάθησης.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v