Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Allianz: Ξεκίνησε η Δημόσια Πρόταση, το πληροφοριακό δελτίο

Η περίοδος αποδοχής της Προαιρετικής Δημόσιας Πρότασης ξεκίνησε σήμερα και θα ολοκληρωθεί την 1η Αυγούστου 2022, με τη λήξη του ωραρίου λειτουργίας των τραπεζών.

Allianz: Ξεκίνησε η Δημόσια Πρόταση, το πληροφοριακό δελτίο

Η Allianz SE είχε ανακοινώσει τον Φεβρουάριο του τρέχοντος έτους τη σύναψη ορισμένων Συμβάσεων Αγοραπωλησίας Μετοχών (“SPAs”) προκειμένου να αποκτήσει το 72% της Ευρωπαϊκή Πίστη.

Με την λήψη των αναγκαίων εγκρίσεων από την Τράπεζα της Ελλάδος, την Επιτροπή Ανταγωνισμού και την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς, η Allianz SE ανακοινώνει σήμερα την επίσημη δημοσίευση του Πληροφοριακού Δελτίου και την έναρξη της περιόδου αποδοχής για την Προαιρετική Δημόσια Πρόταση (ΠΔΠ) για τις υπόλοιπες μετοχές της Ευρωπαϊκής Πίστης . Η περίοδος αποδοχής της Προαιρετικής Δημόσιας Πρότασης θα ξεκινήσει στις 4 Ιουλίου 2022 και 08:00πμ ώρα Ελλάδος και θα ολοκληρωθεί την 1η Αυγούστου 2022, με τη λήξη του ωραρίου λειτουργίας των τραπεζών.

Η συναλλαγή εντάσσεται στη στρατηγική του Ομίλου Allianz SE για την ανάπτυξη του δικτύου του, αξιοποιώντας το μέγεθος και την τεχνογνωσία του.

* Δείτε το ενημερωτικό Δελτίο στη Στήλη Συνοδευτικό Υλικό.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v