Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

TBI Bank: «Buy Now Pay Later» για αυτοκίνητο, συνεργασία με Spotawheel

Η συνεργασία επεκτείνεται στην Ελλάδα και στη Ρουμανία, όπου δραστηριοποιούνται και οι δύο εταιρείες. Δημιουργεί υπεραξίες, καθώς πέρα από ευέλικτο μοντέλο πληρωμών, διασφαλίζεται ποιότητα και ασφάλεια του οχήματος, το οποίο ο καταναλωτής θα επιλέξει.

TBI Bank: «Buy Now Pay Later» για αυτοκίνητο, συνεργασία με Spotawheel

Η TBI Bank, ο μεγαλύτερος πάροχος BNPL (Buy Now Pay Later, Αγόρασε Τώρα Πλήρωσε Αργότερα), επεκτείνεται στην αγορά αυτοκινήτου, συνάπτοντας συνεργασία με την Spotawheel.

Η απόκτηση ενός μεταχειρισμένου οχήματος μπορεί πλέον να γίνει εύκολα και γρήγορα, με τη λύση BNPL της TBI Bank, που διευκολύνει τις πληρωμές και την αγορά προϊόντων και υπηρεσιών. Οι καταναλωτές, με την Τράπεζα που πρώτη έδωσε στην Ελλάδα τη δυνατότητα να αποκτούν αγαθά ψηφιακά χωρίς να χρειάζεται να είναι πελάτες της ΤΒΙ, με ευελιξία στην πληρωμή τους, μπορούν απλά και χωρίς τη χρήση πιστωτικής κάρτας, να καθορίσουν τον αριθμό των δόσεων, ώστε να αποκτήσουν το δικό τους μέσο μεταφοράς χωρίς υποχρεωτική προκαταβολή, εγγυητή ή παρακράτηση κυριότητας, αναφέρει ανακοίνωση.

« Ανάμεσα στους στόχους της TBI μέσω του BNPL είναι να διευκολύνει την πρόσβαση -κυρίως στους νέους- σε προϊόντα και υπηρεσίες που δυσκολεύονται να αποκτήσουν. Στο πλαίσιο αυτής της στρατηγικής μας, είμαστε χαρούμενοι που συνεργαζόμαστε με τη Spotawheel, όχι μόνο γιατί εγγυάται την ποιότητα, αλλά και γιατί είμαστε δύο καινοτόμες εταιρείες στην Ελλάδα. Με δημιουργικές ιδέες και ψηφιακές υπηρεσίες, αλληλεπιδρούμε αποτελεσματικά με τους πελάτες μας», αναφέρει ο Επικεφαλής Ελλάδας της TBI Bank, κ. Κώστας Τοβίλ.

Η συνεργασία της TBI Bank με τη Spotawheel δημιουργεί υπεραξίες, καθώς πέρα από το ευέλικτο μοντέλο πληρωμών, διασφαλίζεται η ποιότητα και η ασφάλεια του οχήματος, το οποίο ο καταναλωτής θα επιλέξει.

Ο υποψήφιος αγοραστής, μπορεί να επισκέπτεται την ιστοσελίδα, να περιηγείται μέχρι να βρει το όχημα που ανταποκρίνεται στις ανάγκες του και να υπολογίζει τη δόση του δανείου του εύκολα και γρήγορα, ανάλογα με το χρονικό ορίζοντα και την τιμή του οχήματος. H διαδικασία έγκρισης είναι εξίσου εύκολη, όσο και η ολοκλήρωση της αγοράς, η οποία πραγματοποιείται σε ασφαλές ηλεκτρονικό περιβάλλον.

Η συνεργασία της ΤΒΙ Bank με τη Spotawheel επεκτείνεται στην Ελλάδα και στη Ρουμανία, όπου δραστηριοποιούνται και οι δύο εταιρείες.

Η TBI Bank ήδη μετρά περισσότερες από 650 συνεργασίες στην Ελλάδα με εμπόρους σε διάφορους τομείς, μεταξύ των οποίων η αγορά των ηλεκτρονικών ειδών, ρουχισμού, επίπλων και άλλων υπηρεσιών.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v