Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Σε αύξηση 7% στους μισθούς των εργαζομένων προχώρησε η NP Ασφαλιστική

Πρόκειται για μέτρο στήριξης εν μέσω πληθωρισμού και ενεργειακής κρίσης. Αφορά στο α' εξάμηνο του 2022 και εντάσσεται στο πλαίσιο πολιτικών εταιρικής κοινωνικής υπευθυνότητας.

Σε αύξηση 7% στους μισθούς των εργαζομένων προχώρησε η NP Ασφαλιστική

Η NP Ασφαλιστική με αίσθημα ευθύνης προς τους εργαζομένους της, προχώρησε σε μέση μισθολογική αύξηση 7% εντός του α΄ Εξαμήνου 2022, σύμφωνα με εταιρική ανακοίνωση.

Η NP Ασφαλιστική και η διοίκηση της εταιρείας, πιστή στον στρατηγικό της στόχο με ό,τι αφορά την εξέλιξη του έμψυχου δυναμικού της και μέσα από τα ανθρώπινα χαρακτηριστικά που διέπουν τον οργανισμό, προχώρησε σε μεσοσταθμική αύξηση 7% των μισθών όλων των εργαζομένων της κατά τον μήνα Ιούνιο 2022.

Σε μία πραγματικά πολύ δύσκολη χρονιά όπως εξελίσσεται η φετινή, με συνέχιση των επιπτώσεων της πανδημίας, πολύ υψηλό πληθωρισμό, ενεργειακή κρίση, πολεμικές εχθροπραξίες και ένα γενικότερο κλίμα ανασφάλειας, η διοίκηση της εταιρείας έκρινε ότι είναι η κατάλληλη στιγμή για να στηρίξει τους εργαζόμενούς της.

Ανταμοιβή και προστασία στους δύσκολους καιρούς

Η αύξηση έγινε ως ανταμοιβή για τα αποτελέσματα που παρουσίασε η εταιρεία και το έτος 2021, αλλά κυρίως για την μεγάλη και επιτυχημένη προσπάθεια που καταβάλουν οι εργαζόμενοι της, προκειμένου η NP Ασφαλιστική να βρίσκεται στην κορυφή των Δεικτών Φερεγγυότητας των ασφαλιστικών επιχειρήσεων και να διακρίνεται ως μία από τις αποδοτικότερες επιχειρήσεις στην Ελλάδα.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v