Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Νέα καμπάνια ενημέρωσης για υπεύθυνο παιχνίδι από τον ΟΠΑΠ

Με κεντρικό μήνυμα «Όταν χάνεται η μπάλα, χάνεται και το παιχνίδι», ο όμιλος προτρέπει τους πελάτες του να θέτουν όρια στη συμμετοχή τους στα τυχερά παίγνια.

Νέα καμπάνια ενημέρωσης για υπεύθυνο παιχνίδι από τον ΟΠΑΠ

Η προστασία των παικτών από τους πιθανούς κινδύνους που μπορεί να προκύψουν από την υπέρμετρη συμμετοχή σε τυχερά παιχνίδια βρίσκεται στο επίκεντρο της νέας καμπάνιας ενημέρωσης του ΟΠΑΠ σχετικά με το υπεύθυνο παιχνίδι, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση.

Η νέα ολοκληρωμένη καμπάνια με κεντρικό μήνυμα «Όταν χάνεται η μπάλα, χάνεται και το παιχνίδι», προτρέπει τους πελάτες του OΠΑΠ να θέτουν όρια, υπενθυμίζοντας ότι το παιχνίδι είναι ωραίο, μόνο όταν είναι υπεύθυνο.

Δείτε παρακάτω το βίντεο της καμπάνιας

Επιπλέον, μέσω ειδικών δράσεων, ο OΠΑΠ ενισχύει την ευαισθητοποίηση γύρω από το Υπεύθυνο Παιχνίδι, τόσο μεταξύ των πελατών, όσο και μεταξύ των συνεργατών του δικτύου του.

Οι δράσεις του OΠΑΠ για το Υπεύθυνο Παιχνίδι

Στο πλαίσιο της ολοκληρωμένης στρατηγικής του για το Υπεύθυνο Παιχνίδι, ο OΠΑΠ υλοποιεί προγράμματα ενημέρωσης και εκπαίδευσης των συνεργατών του δικτύου και των εργαζομένων του. Το σύνολο των εργαζομένων και των συνεργατών του OΠΑΠ περνάει από εκπαίδευση για το Υπεύθυνο Παιχνίδι ανά τακτά χρονικά διαστήματα.

Επίσης, η εταιρεία τοποθετεί ειδική σήμανση στα πρακτορεία και στη διαφημιστική προβολή της και διαθέτει ενημερωτικό υλικό για το Υπεύθυνο Παιχνίδι. Ακόμη, ο OΠΑΠ χρηματοδοτεί αδιάλειπτα, εδώ και περισσότερο από μια δεκαετία, τη λειτουργία της γραμμής 1114 του προγράμματος ΚΕΘΕΑ – ΑΛΦΑ για τη στήριξη ατόμων που αντιμετωπίζουν προβλήματα υπέρμετρης ενασχόλησης με τα τυχερά παίγνια.

Ταυτόχρονα, ο OΠΑΠ καινοτομεί και στην εφαρμογή των αρχών του Υπεύθυνου Παιχνιδιού στο online περιβάλλον, αξιοποιώντας έναν αλγόριθμο τεχνητής νοημοσύνης, ο οποίος αναγνωρίζει εκ των προτέρων μοτίβα υπέρμετρης ενασχόλησης με τα τυχερά παιχνίδια, ώστε να λαμβάνονται προληπτικές δράσεις όπου κρίνεται απαραίτητο.

Στο νέο ιστότοπο opap.gr υπάρχει ειδική ενότητα για το Υπεύθυνο Παιχνίδι, στην οποία είναι διαθέσιμες όλες οι πληροφορίες που σχετίζονται με τα παιχνίδια του OΠΑΠ και το Υπεύθυνο Παιχνίδι. Μεταξύ άλλων, οι παίκτες μπορούν να βρουν και ένα ερωτηματολόγιο αυτό-αξιολόγησης, που τους βοηθά να ανακαλύψουν εάν η ενασχόλησή τους με τα τυχερά παιχνίδια υπερβαίνει το πλαίσιο της διασκέδασης. Ειδική ενότητα για το Υπεύθυνο Παιχνίδι υπάρχει, επίσης, στον ιστότοπο Εταιρικής Υπευθυνότητας του OΠΑΠ, όπως και σε όλες τις ιστοσελίδες της εταιρείας.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v