Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Mytilineos: Μνημόνια με Σαουδάραβες σε αέριο, ΑΠΕ και απορρίμματα

Διερευνάται η δυνατότητα συνεργασίας με τις τις Ajlan & Bros Holding Group, Al Bawani Group και Desert Technologies. Στο επίκεντρο τα έργα παραγωγής, μεταφοράς και διανομής ενέργειας αλλά οι τομείς των απορριμμάτων και μεταλλουργίας.

Mytilineos: Μνημόνια με Σαουδάραβες σε αέριο, ΑΠΕ και απορρίμματα

Συμφωνίες για συνεργασία με τρεις εταιρίες από τη Σαουδική Αραβία υπέγραψε η Mytilineos στο περιθώριο της επίσκεψης του πρίγκηπα Μπιν Σαλμαν στην Αθήνα. 

Η ελληνική εταιρία υπέγραψε συμφωνίες με τις Ajlan & Bros Holding Group, Al Bawani Group και Desert Technologies στο πλαίσιο του Greek-Saudi Business Meeting που διοργανώθηκε σήμερα, Τετάρτη, από το Υπουργείο Εξωτερικών και την Ελληνική Εταιρεία Επενδύσεων και Εξωτερικού Εμπορίου

Στο πλαίσιο των συμφωνιών, διερευνάται η δυνατότητα ανάπτυξης συνεργασίας σε διάφορους τομείς όπως έργων παραγωγής, μεταφοράς και διανομής ηλεκτρικής ενέργειας, projects Φυσικού Αερίου, έργα υδρογόνου & απανθρακοποίησης, projects Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας, βιώσιμων λύσεων ενέργειας & αποθήκευσης, έργα απορριμμάτων & απόβλητων για την παραγωγή ενέργειας, καθώς τις προοπτικές πιθανής συνεργασίας στο πεδίο της Μεταλλουργίας (Αλουμίνα & Αλουμίνιο).

 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v