Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Enterprise Holdings: Τρείς εταιρείες στην κορυφή της αγοράς ενοικίασης αυτοκινήτων

Τη διάκριση έλαβαν στο πλαίσιο του θεσμού Word’s Best Awards του Travel and Leisure. Σε ποιες κατηγορίες διακρίθηκαν. Ποιες επιχειρήσεις αφορά.

Enterprise Holdings: Τρείς εταιρείες στην κορυφή της αγοράς ενοικίασης αυτοκινήτων

H National Car Rental, η Enterprise Rent -A- Car και η Alamo Rent Α Car, που ανήκουν στην Enterprise Holdings, τη μεγαλύτερη εταιρία ενοικίασης οχημάτων, που εκπροσωπούνται αποκλειστικά από τον Όμιλο Σφακιανάκη στην περιοχή της Νοτιοανατολικής Ευρώπης, διακρίθηκαν για την αποτελεσματικότητά τους σε κάθε επίπεδο λειτουργίας τους, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση.

Αποτελεί σημαντική διάκριση, η ανάδειξη των National Car Rental, Enterprise Rent -A- Car και Alamo Rent A Car στους 3 κορυφαίους παρόχους ενοικίασης αυτοκινήτων αντίστοιχα, όπως προκύπτει από τα ετήσια Word’s Best Awards του Travel and Leisure.

Μέσα από τον θεσμό World’s Best Awards οι αναγνώστες του Travel and Leisure  βραβεύουν προορισμούς και εταιρίες που αποτελούν παράδειγμα αριστείας στον ταξιδιωτικό κλάδο.

Οι συμμετέχοντες βαθμολόγησαν τις εταιρείες ενοικίασης οχημάτων στις εξής κατηγορίες: εύρος επιλογής οχήματος, διαθεσιμότητα οχήματος, τοποθεσία ενοικίασης, επίπεδο εξυπηρέτησης και αξία.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Enterprise Rent -A- Car είναι τιμώμενη εταιρία στο ‘Hall of Fame’ των World’s Best Awards, καθώς βρίσκεται στην κορυφή της λίστας με τις καλύτερες εταιρίες ενοικίασης οχημάτων για τουλάχιστον 10 συνεχόμενα χρόνια.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v