Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Byte: Εξ αποστάσεως ταυτοποίηση για έκδοση πιστοποιητικού ψηφιακής υπογραφής

Εγγυάται την προστασία των προσωπικών δεδομένων των χρηστών. Πώς λειτουργεί.

Byte: Εξ αποστάσεως ταυτοποίηση για έκδοση πιστοποιητικού ψηφιακής υπογραφής

Η Byte εμπλουτίζει την γκάμα των λύσεων προς τους πελάτες της, προσφέροντας τη δυνατότητα εξ αποστάσεως ταυτοποίησης για την έκδοση εγκεκριμένου πιστοποιητικού ψηφιακής υπογραφής, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση.

Η υπηρεσία αυτή αναπτύχθηκε σύμφωνα με το πρόσφατο θεσμικό πλαίσιο και προσαρμόστηκε στις ιδιαίτερες απαιτήσεις των συνδρομητών της Βyte με τη χρήση πιστοποιημένων τεχνολογιών αιχμής της Mellon Technologies S.A.

Ενσωματώνοντας την πιστοποιημένη κατά eIDAS λύση της ψηφιακής εξ αποστάσεως ταυτοποίησης της Mellon, η Βyte προσφέρει μια λύση που συνδυάζει την τεχνολογία του Digital Onboarding και τις υπηρεσίες ανάπτυξης εξειδικευμένου λογισμικού με την παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών Business Outsourcing και Call Center.

Η λύση της Βyte εξασφαλίζει τη διαφάνεια της διαδικασίας ταυτοποίησης με διακριτά, ανιχνεύσιμα και επιθεωρήσιμα στάδια, σύμφωνα με το εθνικό και ευρωπαϊκό θεσμικό πλαίσιο. Παράλληλα, εγγυάται υψηλό βαθμό εμπιστοσύνης στη διαδικασία ταυτοποίησης και προστασίας των προσωπικών δεδομένων των χρηστών.

Μέσα από απλά βήματα κατά τη διάρκεια βιντεοκλήσης, με την υποστήριξη εξειδικευμένων και ειδικά εκπαιδευμένων συμβούλων, ο χρήστης υποβάλλει από τη συσκευή του (κινητό τηλέφωνο, tablet, υπολογιστή) το έγγραφο ταυτοποίησης και τα απαιτητά στοιχεία, ο έλεγχος των οποίων διενεργείται με πιστοποιημένες μεθόδους, χωρίς διακοπή της διαδικασίας ταυτοποίησης. Ο χρήστης ταυτοποιείται αποτελεσματικά και άμεσα, με τη χρήση προηγμένων βιομετρικών τεχνολογιών και τεχνολογιών ανίχνευσης ζωτικότητας.

Ο πρόεδρος της εταιρείας κ. Σπύρος Βυζάντιος δήλωσε σχετικά:

«Η Βyte αποδεικνύει ακόμα μια φορά ότι είναι κομβικός εταίρος της νέας εποχής της ψηφιακής Ελλάδας με μια ολοκληρωμένη εμπειρία Οnboarding για τη γρήγορη έκδοση ψηφιακών πιστοποιητικών. Πλέον οι πολίτες έχουν άμεσα, αξιόπιστα και με απόλυτη ασφάλεια ακόμα μια δυνατότητα να συναλλάσσονται με ιδιωτικούς, τραπεζικούς και δημόσιους φορείς χωρίς τη φυσική τους παρουσία».

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v