Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Alpha Bank: Στο 5,158% το ποσοστό της Reggeborgh Invest

Ξεπερνά το 5% η συμμετοχή της στην τράπεζα η εταιρεία του Ολλανδού Χένρι Χόλτερμαν που εμφανίζεται πλέον ως ο τρίτος μεγαλύτερος μέτοχος. Πώς σχολιάζουν την κίνηση κύκλοι της ολλανδικής πλευράς.

Alpha Bank: Στο 5,158% το ποσοστό της Reggeborgh Invest

Ποσοστό στην Alpha Bank που ξεπερνά το 5% έχει πλέον ο Ολλανδός Χένρι Χόλτερμαν, όπως έκανε γνωστό η τράπεζα με ανακοίνωσή της στο χρηματιστήριο. 

«Η Alpha Υπηρεσιών & Συμμετοχών ανακοίνωσε ότι κατόπιν σχετικής γνωστοποίησης της Reggeborgh Invest B.V. την 30.08.2022, η τελευταία κατέχει άμεσα κατά την 29.08.2022, 121.077.535 δικαιώματα ψήφου που αντιστοιχούν σε ποσοστό 5,158%, επί του συνόλου των δικαιωμάτων ψήφου της Εταιρείας».

Μετά την αύξηση της συμμετοχής η εταιρεία του Ολλανδού Χένρι Χολτερμαν εμφανίζεται ο τρίτος μέτοχος της τράπεζας στην οποία το ΤΧΣ έχει το 9% και ο Τζον Πολσον το 7,32%.

Κύκλοι προσκείμενοι στη Reggeborgh ανέφεραν στο Euro2day.gr ότι η επενδυτική αυτή κίνηση σηματοδοτεί την εμπιστοσύνη του ομίλου στην Ελλάδα και την στήριξη τους στην εγχώρια οικονομία, καθώς και ότι «ήρθε για να μείνει».

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v