Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Συνεργασία Deloitte και Apifon για αναβάθμιση των ψηφιακών υπηρεσιών

Βελτιώνει την εμπειρία εξυπηρέτησης πελατών στο πλαίσιο του ψηφιακού μετασχηματισμού.

Συνεργασία Deloitte και Apifon για αναβάθμιση των ψηφιακών υπηρεσιών

Η Apifon, ως εταιρεία τεχνολογίας που δημιουργεί marketing υπηρεσίες με κύριο άξονα το mobile marketing και το business messaging, έχει ως σκοπό να βελτιστοποιήσει την εμπειρία των πελατών της σύγχρονης μικρομεσαίας επιχείρησης.

Με τη συμβολή της Deloitte Digital, του Digital Consultancy της Deloitte Ελλάδος, επιτεύχθηκε ο ανασχεδιασμός της εμπειρίας χρήστη στα ψηφιακά προϊόντα της Apifon, εξυπηρετώντας την αναβάθμιση των υπαρχόντων και την ενσωμάτωση νέων προϊόντων, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση.

Ο Διευθυντής Τεχνολογίας και Καινοτομίας της Apifon, Κώστας Γαλάνης, δήλωσε ότι:

«Η Apifon βλέπει το μέλλον της ψηφιακής πραγματικότητας ως μια σπείρα που στο κέντρο της είναι ο ανθρώπινος παράγοντας, ο οποίος χαρακτηρίζεται από τη συναισθηματική του αντίδραση στο περιβάλλον. Ξεκινώντας από εκεί, ο ψηφιακός μετασχηματισμός έρχεται να αποτυπώσει τις ανάγκες που δημιουργούνται μαζί με τη λειτουργικότητα των υπηρεσιών συνδέοντάς τες με τις αλληλεπιδράσεις των χρηστών».

Ο Σωτήρης Αλεξόπουλος, Senior Manager στην Deloitte Digital τόνισε πως:

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι που είχαμε τη δυνατότητα να δημιουργήσουμε μαζί με τις ομάδες της Αpifon τη νέα ψηφιακή εμπειρία χρήστη και να αναβαθμίσουμε, από κοινού, τα ψηφιακά προϊόντα που χρησιμοποιούνται στις πλατφόρμες του messaging και του marketing, κάνοντάς τα πιο εύχρηστα και πιο στοχευμένα στην εξυπηρέτηση του πελάτη/χρήστη».

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v