Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

«Πράσινη» πιστοποίηση από την Ethos για την Polyplast Ltd

Πιστοποίηση ETHOS Green στην Polyplast LTD για τη δέσμευσή της στις αρχές της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης και της Βιωσιμότητας.

«Πράσινη» πιστοποίηση από την Ethos για την Polyplast Ltd

Το Σήμα ETHOS “Green” αποδόθηκε στην εταιρεία Polyplast LTD, από το φορέα πιστοποίησης EUROCERT, για τη δέσμευσή της στην Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη αλλά και στις αρχές Βιωσιμότητας.

Τη στιγμή της απονομής ανέβηκε στο βήμα η Ζωζιάνα Παπαδά, εκπροσωπώντας τη νέα γενιά επιχειρηματιών, εκ μέρους της Polyplast LTD και παρέλαβε την πιστοποίηση ETHOS από την Άθη Χαλκιοπούλου, Γενική Διευθύντρια Πιστοποιήσεων της EUROCERT.

Η απονομή πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της 13ης Ολομέλειας της πρωτοβουλίας ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ, το Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου στο Βόλο. Η εν λόγω πιστοποίηση καταδεικνύει την έμπρακτη συμμόρφωση της Polyplast LTD αφενός στις αρχές της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης και στις απαιτήσεις της Κοινοτικής νομοθεσίας και αφετέρου σε θέματα Βιωσιμότητας και Ανάπτυξης.

To σήμα ETHOS “Green” απονέμεται από τον φορέα πιστοποίησης EUROCERT σε επιχειρήσεις που δεσμεύονται απέναντι στα δικαιώματα των εργαζόμενων, την ποιότητα εξυπηρέτησης του πελάτη, το περιβάλλον και τον σεβασμό των ανθρωπίνων δικαιωμάτων.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v