Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Προσλήψεις 160 στελεχών πραγματοποίησε σε ένα χρόνο η Sitecore

Τους 200 υπαλλήλους φιλοδοξεί να απασχολήσει το τεχνολογικό hub της Αθήνας. Πρόκειται για ομάδα με υψηλή κατάρτιση, η οποία ενδυναμώνει το product offering και την εξειδίκευση της εταιρίας, δήλωσε ο Γιάννης Ψαρράς, VP of Engineering της επιχείρησης.

Προσλήψεις 160 στελεχών πραγματοποίησε σε ένα χρόνο η Sitecore

Η Sitecore, πάροχος λογισμικού διαχείρισης ολοκληρωμένης ψηφιακής εμπειρίας (DXP), ανακοινώνει ότι έφτασε το ορόσημο των 160 προσλήψεων- με την προοπτική επέκτασης του εργατικού δυναμικού της σε 200 υπαλλήλους- στο τεχνολογικό hub της Αθήνας μέσα σε ένα χρόνο λειτουργίας της στην ελληνική αγορά. Η εταιρεία συνεχίζει να ενσωματώνει στο δυναμικό της στελέχη προγραμματιστών και μηχανικών λογισμικού με σημαντική εμπειρία σε τεχνολογίες αιχμής δημιουργώντας ακόμη περισσότερες ποιοτικές και υψηλού επιπέδου θέσεις εργασίας στην Ελλάδα, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση.

Σε συνέχεια του πλάνου επενδύσεων, άνω των 1,2 δισ. ευρώ , που είχε ανακοινώσει πέρυσι η Sitecore προχωράει σταθερά στην ανάπτυξη και εδραίωση των δραστηριοτήτων του hub στην Αθήνα με στόχο την διαρκή εξασφάλιση προηγμένων τεχνολογικών λύσεων για τους πελάτες της, εστιάζοντας στην ανάπτυξη νέων τεχνολογιών, το cloud (Azure και AWS) και το cloud automation.

O Γιάννης Ψαρράς, VP of Engineering στην Sitecore, δήλωσε σχετικά:

«Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι για το ορόσημο των 160 προσλήψεων μέσα σε έναν χρόνο λειτουργίας του τεχνολογικού hub της Αθήνας. Πρόκειται για μια δυνατή και δεμένη ομάδα που αποτελείται από στελέχη με υψηλή κατάρτιση, η οποία ενδυναμώνει ακόμη περισσότερο το product offering και την εξειδίκευση της Sitecore και παράγει ακόμη περισσότερη καινοτομία και τεχνολογία. Παράλληλα, η επίτευξη του οροσήμου αυτού αποτελεί και απόδειξη της σημαντικότητας της ελληνικής αγοράς για την Sitecore και της δυναμικής επένδυσης που έχει υλοποιήσει από την άνοιξη του 2021, οπότε και εισήλθε για πρώτη φορά στην αγορά.»

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v