Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Διπλή διάκριση απέσπασε η Anytime στα Environmental Awards

Αφορά σε δύο νέα ασφαλιστικά προϊόντα που προάγουν τις βιώσιμες μετακινήσεις και την υπεύθυνη οδήγηση. Ποια είναι.

Διπλή διάκριση απέσπασε η Anytime στα Environmental Awards

Η Anytime, το direct brand της Interamerican, δημιουργεί μία νέα γενιά ασφαλιστικών προϊόντων που, με τη χρήση της τεχνολογίας, προάγουν τις βιώσιμες μετακινήσεις και την υπεύθυνη οδήγηση. Δύο από αυτά τα προγράμματα βραβεύτηκαν πρόσφατα στα Environmental Awards, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση.

Συγκεκριμένα, το “Short Drive”, το πρώτο «πράσινο» πρόγραμμα ασφάλισης αυτοκινήτου στην Ελλάδα, απέσπασε Silver Award στην κατηγορία «Αντιστάθμιση των εκπεμπόμενων αερίων θερμοκηπίου/GHG offset». Πρόκειται για την πρωτοβουλία της Anytime να κάνει τη μετακίνηση των ασφαλισμένων της «κλιματικά ουδέτερη» για όλη τη διάρκεια του συμβολαίου τους, αναλαμβάνοντας να αντισταθμίσει τις εκπομπές αερίων του θερμοκηπίου που εκλύονται από το αυτοκίνητό τους σε διεθνή περιβαλλοντικά έργα.

Στην κατηγορία «Sustainable Transport», επίσης με Silver Award διακρίθηκε και το Smart Drive της Anytime, το οποίο με τη χρήση της τηλεματικής και ενός συστήματος επιβράβευσης των υπεύθυνων και προσεκτικών οδηγών προάγει την ασφαλή και φιλική προς το περιβάλλον οδήγηση.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v