Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Στηρίζει για 12η χρονιά το «Greece Race For The Cure» η Ευρωπαϊκή Πίστη

Οι εργαζόμενοι της εταιρείας βρέθηκαν στο Ζάππειο την Κυριακή 2 Οκτωβρίου και ενίσχυσαν τη δράση του συλλόγου γυναικών με καρκίνο του μαστού «Άλμα Ζωής».

Στηρίζει για 12η χρονιά το «Greece Race For The Cure» η Ευρωπαϊκή Πίστη

Η Ευρωπαϊκή Πίστη στηρίζει ενεργά για 12η χρονιά το Greece Race For The Cure, τη μεγαλύτερη διοργάνωση για κοινωνικό σκοπό στην Ελλάδα, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση.

Το γεγονός αυτό, με κεντρικό σύνθημα «Μαζί πιο δυνατοί από τον καρκίνο του μαστού», διοργάνωσε για 12η χρονιά ο Πανελλήνιος Σύλλογος Γυναικών με Καρκίνο του Μαστού «Άλμα Ζωής», σε συνεργασία με τον Οργανισμό Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας Δήμου Αθηναίων (ΟΠΑΝΔΑ) και την έγκριση της Οργάνωσης Susan G. Komen For The Cure.

Οι εργαζόμενοι της εταιρείας βρέθηκαν στο Ζάππειο την Κυριακή 02/10 και ενίσχυσαν τη δράση του Συλλόγου, λαμβάνοντας μέρος είτε στον Αγώνα Δρόμου (5km), είτε στη διαδρομή περιπάτου (2km). Μάλιστα, εκτός από τις καθιερωμένες διαδρομές, η διοργάνωση έδωσε τη δυνατότητα στους παρευρισκόμενους να περιηγηθούν στα ειδικά διαμορφωμένα περίπτερα, τα οποία είχαν εκπλήξεις για μικρούς και μεγάλους, αλλά και να απολαύσουν μουσικές και άλλου τύπου εκδηλώσεις, οι οποίες προσέδωσαν μια πολύ ευχάριστη πινελιά στο γεγονός.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v