Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Τα σούπερ μάρκετ Μαθιουδάκης στην Κρήτη εξαγόρασε η αλυσίδα Κρητικός

Νέο deal και νέα καταστήματα από την ΑΝΕΔΗΚ ΚΡΗΤΙΚΟΣ στo νησί. Η εξέλιξη αυτή που υπολογίζεται να αυξήσει τον προβλεπόμενο τζίρο του ομίλου κατά €20 εκατ. εντάσσεται στο πλαίσιο της στρατηγικής με στόχο την παρουσία σε κάθε γειτονιά.

Τα σούπερ μάρκετ Μαθιουδάκης στην Κρήτη εξαγόρασε η αλυσίδα Κρητικός

Η ΑΝΕΔΗΚ Κρητικός ενισχύει σημαντικά την παρουσία της στην Κρήτη και θα αριθμεί πλέον συνολικά 25 καταστήματα. Στα 8 υπάρχοντα καταστήματα Κρητικός έρχονται να προστεθούν με την εξαγορά 17 ακόμη καταστήματα του Ομίλου Σούπερ Μάρκετ Μαθιουδάκης σε Χανιά, Ρέθυμνο και Ηράκλειο, αναφέρει ανακοίνωση.

Η συμφωνία περιλαμβάνει τη σταδιακή εξαγορά των καταστημάτων τα οποία έως το τέλος του 2022 θα επαναλειτουργούν με το εμπορικό σήμα της Κρητικός, εφαρμόζοντας την εταιρική ταυτότητα, το όραμα και τις αξίες του Ομίλου και θα προσφέρουν τις ξεχωριστές προϊοντικές προτάσεις της Κρητικός όπως τα προϊόντα «επιλογή μου» & «Θησαυροί της Ελλάδας».

Η εξέλιξη αυτή που υπολογίζεται να αυξήσει τον προβλεπόμενο τζίρο του ομίλου κατά €20 εκατ., εντάσσεται στο πλαίσιο της στρατηγικής ανάπτυξης της εταιρίας με στόχο την παρουσία της σε κάθε γειτονιά της Ελλάδας για την κάλυψη των αναγκών των νοικοκυριών ακόμη και σε απομακρυσμένα χωριά, και του οράματος της Κρητικός να στηρίζει καθημερινά την τοπική αγορά,

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v