Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Δομική Κρήτης: Συζητείται η είσοδος επενδυτών στην εταιρεία

"Οι διαπραγματεύσεις βρίσκονται σε πρώιμο στάδιο και ναι μεν έχει ξεκινήσει νομικός και οικονομικός έλεγχος της Δομικής Κρήτης, όμως δεν υπάρχει καμία συμφωνία για οποιαδήποτε συναλλαγή", σημειώνει η εταιρεία.

Δομική Κρήτης: Συζητείται η είσοδος επενδυτών στην εταιρεία

Η «η ΔΟΜΙΚΗ ΚΡΗΤΗΣ», σε απάντηση της υπ' αριθ. πρωτ. 2441/13.10.2022 επιστολής της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς με την οποία μας ζητήθηκε ο σχολιασμός δημοσιεύματος ηλεκτρονικού τύπου και σε συνέχεια σχετικής επικοινωνίας με τον βασικό μέτοχό της, κ. Γεώργιο Συνατσάκη, ενημερώνει το επενδυτικό κοινό ότι:

α) Ο εν λόγω μέτοχος βρίσκεται σε συζητήσεις με επενδυτές που έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον για ενδεχόμενη συμμετοχή τους στη ΔΟΜΙΚΗ ΚΡΗΤΗΣ.

β) Οι διαπραγματεύσεις βρίσκονται σε πρώιμο στάδιο και ναι μεν έχει ξεκινήσει νομικός και οικονομικός έλεγχος της ΔΟΜΙΚΗΣ ΚΡΗΤΗΣ (κατόπιν υπογραφής συμφωνητικών περί εμπιστευτικότητος), όμως δεν υπάρχει καμία συμφωνία για οποιαδήποτε συναλλαγή και, επομένως, η τυχόν συμμετοχή των ενδιαφερομένων στο μετοχικό σχήμα της ΔΟΜΙΚΗΣ ΚΡΗΤΗΣ και οι όροι αυτής θα εξαρτηθούν από την έκβαση των διαπραγματεύσεων. Είναι, επομένως, πρόωρο να αναφερθεί οποιοδήποτε χρονοδιάγραμμα κατάρτισης της συναλλαγής.

Η Εταιρία τηρώντας τις προβλεπόμενες από την ισχύουσα νομοθεσία υποχρεώσεις και προς προστασία του επενδυτικού κοινού, διαβεβαιώνει ότι αν συντρέξει γεγονός, η δημοσιοποίηση του οποίου αναμένεται εύλογα να επηρεάσει την αγορά των μετοχών της, θα προβεί η ίδια υπεύθυνα στη δημοσιοποίησή του.

Σημειώνεται ότι υπάρχουν δημοσιεύματα σύμφωνα με τα οποία ο Δημήτρης Κούτρας ενδιαφέρεται να αποκτήσει το 20% της εταιρείας και για το σκοπό αυτό διεξάγονται διαπραγματεύσεις. 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v