Στηρίζει την ψηφιακή μετάβαση των μικρομεσσαίων επιχειρήσεων η Softone

Ο όμιλος βοηθά στην αξιοποίηση της ευκαιρίας που προσφέρουν τα προγράμματα επιδότησης μέσα από το «Ελλάδα 2.0».

Στηρίζει την ψηφιακή μετάβαση των μικρομεσσαίων επιχειρήσεων η Softone

O όμιλος εταιρειών Softone στηρίζει την αξιοποίηση της δράσης «Ψηφιακός Μετασχηματισμός ΜμΕ» η οποία και έχει παραταθεί έως τις 31 Οκτωβρίου 2022, στο πλαίσιο των προγραμμάτων επιδότησης του «Ελλάδα 2.0».

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, ο όμιλος Softone προσφέρει σε επιχειρήσεις, ελεύθερους επαγγελματίες και λογιστικά γραφεία, ένα εύρος ψηφιακών λύσεων. Ταυτόχρονα, διασφαλίζει την πρόσβασή τους σε υπηρεσίες που αφορούν όλα τα βήματα της διαδικασίας επιδότησης, από την υποβολή της σχετικής αίτησης έως την επιλογή και υλοποίηση της κατάλληλης λύσης (ή λύσεων) μέσα από το διευρυμένο, πανελλαδικό δίκτυο των 600 και πλέον συνεργατών του.

Οι τεχνολογικές λύσεις των εταιρειών του ομίλου Softone βοηθάνε κάθε επιχείρηση της αγοράς, ανεξαρτήτως κλάδου δραστηριοποίησης.

Αναλυτικές πληροφορίες για τα προγράμματα αλλά και τις προτεινόμενες λύσεις του ομίλου Softone, διατίθενται στην ιστοσελίδα www.godigitalgreece.gr.

Τα προγράμματα της δράσης απευθύνονται σε επιχειρήσεις που απασχολούν έως 250 εργαζόμενους, επιδοτώντας (υπό τη μορφή χορήγησης voucher) με 90% ή 100% επενδύσεις σε τεχνολογίες και υπηρεσίες που προωθούν τον ψηφιακό μετασχηματισμό.

Το έργο/δράση «Ψηφιακός Μετασχηματισμός ΜμΕ» υλοποιείται στο πλαίσιο του Εθνικού Σχεδίου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας «Ελλάδα 2.0» με τη χρηματοδότηση της Ευρωπαϊκής Ένωσης - NextGenerationEU.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v