Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ξεκίνησε η διάθεση πετρελαίου θέρμανσης από τα πρατήρια Shell

Έκπτωση 10€/1.000 λίτρα για αγορές άνω των 1.000 λίτρων, έως 12 άτοκες δόσεις σε όλες τις πιστωτικές κάρτες και διπλάσιοι πόντοι Smart από τα πρατήρια της Shell.

Ξεκίνησε η διάθεση πετρελαίου θέρμανσης από τα πρατήρια Shell

Η περίοδος θέρμανσης άρχισε την Παρασκευή 14 Οκτωβρίου και η Coral Α.Ε. - Shell Licensee ξεκίνησε τη διάθεση του πετρελαίου θέρμανσης από τα πρατήρια Shell με μια σειρά από προσφορές για όλους τους καταναλωτές.

Η εταιρεία δίνει τη δυνατότητα σε όσους καταναλωτές πραγματοποιήσουν παραγγελίες μέσω του 18330, του allSmart.gr και επιλεγμένων πρατηρίων Shell, να λάβουν έκπτωση 10€ ανά 1.000 λίτρα (1 λεπτό ανά λίτρο) για αγορές άνω των 1.000 λίτρων έως τις 31 Δεκεμβρίου 2022. Παράλληλα, η εταιρεία προσφέρει διπλάσιους πόντους Smart (1 πόντος ανά λίτρο αντί για 0,5 πόντοι ανά λίτρο) για όλες τις αγορές πετρελαίου θέρμανσης έως τις 30 Απριλίου 2023.

Επιπλέον, οι καταναλωτές μπορούν να πραγματοποιήσουν τις αγορές τους με όλες τις πιστωτικές κάρτες και να λάβουν έως 12 άτοκες δόσεις*.   

Τέλος, η Coral - Shell Licensee συνεργάζεται σε επιλεγμένα πρατήρια Shell και με τα Τραπεζικά Προγράμματα Πιστότητας της Alpha Bank, της Εθνικής Τράπεζας και της Τράπεζας Πειραιώς, προσφέροντας κέρδος έως 3% στις επιστροφές. Ενώ, όσοι καταναλωτές πραγματοποιήσουν αγορές πετρελαίου θέρμανσης 500€ και άνω από τα ίδια επιλεγμένα πρατήρια Shell, για το διάστημα από 14 Οκτωβρίου έως και 30 Νοεμβρίου 2022 με κάρτες της Τράπεζας Πειραιώς, θα έχουν κέρδος έως 6%.

Οι καταναλωτές μπορούν να επισκεφθούν την ιστοσελίδα της εταιρείας για να πάρουν την προσφορά τους.

*Ισχύει για πιστωτικές κάρτες και όχι χρεωστικές κάρτες. Ισχύει για συναλλαγές από 250€ και άνω με τις πιστωτικές κάρτες της Εθνικής Τράπεζας ή από 301€ και άνω για τις υπόλοιπες τράπεζες.

 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v