Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Η Forte Fondsforvaltning ενισχύει τις λειτουργίες Διαχείρισης Κεφαλαίων με την Profile Centevo Suite

"Η ευέλικτη και νέα front-end λύση asset management, θα συμβάλλει σημαντικά στην αυτοματοποίηση, τη βελτιστοποίηση και την αποτελεσματική διαχείριση των Asset & Fund Management λειτουργιών της, ενώ παράλληλα θα βοηθήσει στην επίτευξη ελέγχου της συμμόρφωσης", σημειώνει η Profile.

Η Forte Fondsforvaltning ενισχύει τις λειτουργίες Διαχείρισης Κεφαλαίων με την Profile Centevo Suite

Η Profile Centevo, κορυφαίος πάροχος λογισμικού Asset & Fund Management στις Σκανδιναβικές χώρες και μέλος της Profile Software, ανακοινώνει ό,τι η εταιρεία Forte Fondsforvaltning AS υλοποίησε τη λύση Asset Management, ως μέρος της πλατφόρμας Centevo Suite, βελτιώνοντας τις λειτουργίες Διαχείρισης Κεφαλαίων της. Η ευέλικτη και νέα front-end λύση asset management, θα συμβάλλει σημαντικά στην αυτοματοποίηση, τη βελτιστοποίηση και την αποτελεσματική διαχείριση των Asset & Fund Management λειτουργιών της, ενώ παράλληλα θα βοηθήσει στην επίτευξη ελέγχου της συμμόρφωσης.

Η Forte Fondsforvaltning είναι μια ανεξάρτητη εταιρεία διαχείρισης κεφαλαίων με έδρα το Τρόντχαϊμ της Νορβηγίας, η οποία διαχειρίζεται πέντε εταιρείες αμοιβαίων κεφαλαίων (μετοχικών κεφαλαίων και κεφαλαίων σταθερής απόδοσης) σε θεσμικές και ιδιωτικές αγορές. Ανήκει στην εταιρεία 3T-Produkter AS και σε τμήμα του προσωπικού της και διαθέτει άδεια συμβούλων διαχείρισης επενδύσεων. Η εταιρεία αποσκοπεί να καταστεί ισχυρός εθνικός παίκτης στον κλάδο των αμοιβαίων κεφαλαίων, προσφέροντας υψηλές αποδόσεις προσαρμοσμένου κινδύνου σε πελάτες μέσω μοναδικών και ευέλικτων επενδύσεων.

Στην προσπάθεια εκπλήρωσης της εταιρικής αποστολής και των στόχων της, η εταιρεία θα επεκτείνει το σύστημα από την υπάρχουσα λειτουργικότητα Fund Services Transfer Agency (TA), συμπεριλαμβάνοντας τη λύση Asset Management και το νέο end portal πελατών. Η τελευταία υπηρεσία θα προσφέρει στους πελάτες μια ξεκάθαρη εικόνα των επενδύσεων τους, ένα ασφαλές κανάλι για τη λήψη κρυπτογραφημένων πληροφοριών και μια δυναμική πλατφόρμα για συναλλαγές κεφαλαίων.

Ο κ. Egil Matsen, Διευθύνων Σύμβουλος της Forte Fondsforvaltning AS, υποστηρίζει πως «είμαστε περήφανοι που συνεργαζόμαστε με την Profile Centevo, κορυφαία εταιρεία του κλάδου, η οποία αποτελείται από μια ομάδα έμπειρων στελεχών που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή πολλά χρόνια, προσφέροντας τεχνολογική καινοτομία και πρωτοποριακές λύσεις. Η νέα ενσωματωμένη λύση της Profile Centevo θα μας επιτρέψει να βελτιστοποιήσουμε τις λειτουργίες μας και να δημιουργήσουμε σημαντικές πλεονάζουσες αποδόσεις πέρα από τους δείκτες αναφοράς».

Ο κ. Svein Borgesen, Διευθύνων Σύμβουλος της Profile Centevo στη Νορβηγία, αναφέρει ό,τι «η Forte Fondsforvaltning AS είναι μια πολλά υποσχόμενη εταιρεία διαχείρισης κεφαλαίων που εντόπισε έγκαιρα την ανάγκη της για ψηφιακό μετασχηματισμό. Υιοθετώντας τη σύγχρονη τεχνολογία, η εταιρεία θα διεξαγάγει τις δραστηριότητες της με ευελιξία, καλύπτοντας με τον βέλτιστο τρόπο τις απαιτήσεις επενδύσεων και διαχείρισης κεφαλαίων. Η ταχύτητα και η ποιότητα διεκπεραίωσης του έργου αποτελούν ορόσημο, καθώς η έμπειρη ομάδα της Profile Centevo ολοκλήρωσε την εγκατάσταση της λύσης στην εταιρεία σε χρόνο ρεκόρ – σε σύγκριση με τον μέσο όρο του κλάδου».

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v