Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Στα τουριστικά καταλύματα εισέρχεται η AS Company, αγοράζει εκτάσεις στην Ελούντα

Η εταιρεία ανακοίνωσε την αγορά εκτάσεων 50.000-60.000 τ.μ. στην Ελούντα της Κρήτης έναντι 2-2,5 εκατ. ευρώ, με σκοπό την ανάπτυξη πολυτελών τουριστικών καταλυμάτων.

Στα τουριστικά καταλύματα εισέρχεται η AS Company, αγοράζει εκτάσεις στην Ελούντα

Η AS Company AE ανακοίνωσε την αγορά αριθμού γειτνιαζόντων εκτάσεων γης, συνολικού εμβαδού περίπου 50.000 τ.μ. έως 60.000 τ.μ., στην ιδιαίτερα ελκυστική τουριστικά περιοχή Ελούντας Λασιθίου Κρήτης, με σκοπό την ανάπτυξη πολυτελών τουριστικών καταλυμάτων.

Η συνολική αξία της συναλλαγής υπολογίζεται να ανέλθει από 2.000.000 έως 2.500.000 ευρώ, μετά από ενδελεχή νομικό, οικονομικό και τεχνικό έλεγχο. Ήδη διεκπεραιώθηκε με επιτυχία περίπου το 40% της όλης συναλλαγής.

Οπως αναφέρει σε σχετική ανακοίνωση, με μία ιδιαίτερα επιτυχημένη πορεία στον χώρο του παιχνιδιού για περισσότερο από τριάντα χρόνια, η εταιρεία συνεχίζει να εξελίσσεται και να επενδύει στον χώρο αυτό, με στόχο να βελτιώσει ακόμα περισσότερο τη θέση και την κερδοφορία της στην Ελλάδα, την Κύπρο, τη Ρουμανία και άλλες χώρες του εξωτερικού.

Οι επενδύσεις αφορούν σε νέα προϊόντα, ψηφιοποίηση των λειτουργιών και της επικοινωνίας, λειτουργία πλατφόρμας B2B, καθώς και στην περαιτέρω ενδυνάμωση του ανθρώπινου δυναμικού της εταιρείας.

Παράλληλα, η Διοίκηση της εταιρείας, αντιλαμβανόμενη τις μεγάλες ευκαιρίες που παρουσιάζονται στο γρήγορα μεταβαλλόμενο επιχειρηματικό περιβάλλον, αλλά και τις προκλήσεις που δημιουργούνται από το δημογραφικό, την κλιματική αλλαγή, την ψηφιοποίηση του εμπορίου, τις γεωπολιτικές εξελίξεις κ.λπ., κρίνει ότι είναι απαραίτητη η εξισορρόπηση των προοπτικών και των κινδύνων της εταιρείας, με τη δραστηριοποίησή της στην ανάπτυξη πολυτελών τουριστικών καταλυμάτων, εκμεταλλευόμενη τα μεγάλα συγκριτικά πλεονεκτήματα που εμφανίζει η χώρα μας στον τουριστικό τομέα.

Η χρηματοοικονομική δομή της εταιρείας, με την αποδεδειγμένη δυνατότητά της να δημιουργεί ισχυρές ταμειακές ροές ακόμα και σε δύσκολες οικονομικές συνθήκες, όπως η οικονομική κρίση, η πανδημία και οι ενεργειακές προκλήσεις, σε συνδυασμό με το επαρκές χαρτοφυλάκιο επενδύσεων που κατέχει, της επιτρέπουν να αξιοποιήσει ευκαιρίες στον χώρο του τουρισμού, που αποδείχθηκε ιδιαίτερα ανθεκτικός τα τελευταία χρόνια στην Ελλάδα και με δυναμική για περαιτέρω ανάπτυξη, καταλήγει η σχετική ανακοίνωση. 

 

 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v