Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

H SKY express ξεκινά τις απευθείας πτήσεις Αθήνα-Μιλάνο

Η απόφαση έρχεται σχεδόν έναν χρόνο μετά την ένταξη της Ρώμης στο δίκτυο διεθνών προορισμών της SKY express ως απάντηση στην ανάγκη του επιβατικού κοινού για περισσότερες επιλογές.

H SKY express ξεκινά τις απευθείας πτήσεις Αθήνα-Μιλάνο

Από την Τετάρτη 26 Οκτωβρίου η Sky express συνδέει απευθείας πέντε ημέρες την εβδομάδα τον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών με το Διεθνές Αεροδρόμιο Malpensa.

Η απόφαση έρχεται σχεδόν έναν χρόνο μετά την ένταξη της Ρώμης στο δίκτυο διεθνών προορισμών της SKY express ως απάντηση στην ανάγκη του επιβατικού κοινού για περισσότερες επιλογές. Με την ένταξη του Μιλάνο στο δίκτυο εξωτερικού της, η SKY express καθιστά την Ιταλία ως την πρώτη ευρωπαϊκή στην οποία εξυπηρετεί δύο προορισμούς καθ' όλη τη διάρκεια του έτους. Στην ίδια κατεύθυνση, η συχνότητα των δρομολογίων από/προς Ρώμη γίνεται πλεόν καθημερινή.

Όπως αναφέρει ο Βασίλης Κρασανάκης, Network Planning & Pricing Manager, SKY express «με την Ιταλία, πριν από έναν χρόνο, δημιουργήσαμε μία γέφυρα που ενισχύει συνολικά τον τουρισμό και την οικονομία. Απόφαση που δικαιώθηκε από τη δυναμική ανταπόκριση των επιβατών. Μένοντας πιστή στο όραμά της να πετάει κάθε χρόνο ψηλότερα, η SKY express ενισχύει περαιτέρω την παρουσία της στην ιταλική αγορά, εγκαινιάζοντας την απευθείας σύνδεση Αθήνας - Μιλάνου και προσφέροντας πλέον στους ταξιδιώτες μια νέα, αξιόπιστη, "πράσινη" και συμφέρουσα επιλογή».

«Καλωσορίζουμε τη SKY express, τη νέα αεροπορική που με την επένδυση της στο αεροδρόμιο Malpensa επεκτείνει περαιτέρω το δίκτυο του. Οι νέες διασυνδέσεις με την Αθήνα ικανοποιούν την ζήτηση εναέριας κυκλοφορίας σε ευρωπαϊκές πόλεις, όπως το Μιλάνο και προσελκύουν το πιο δυναμικό και φιλοπερίεργο κοινό που αναζητά μια ολοκληρωμένη ταξιδιωτική εμπειρία. Παράλληλα, με τη σύνδεση Μιλάνο - Αθήνας, η SKY express ανοίγει ένα ευρύτερο δίκτυο προς τα ελληνικά νησιά, αναβαθμίζοντας, ήδη από αυτό το φθινόπωρο, την ποιότητα των διασυνδέσεων μας. Προσφέρει, έτσι, στην ιταλική αγορά τη δυνατότητα να ανακαλύψει μια Μεσόγειο με διαφορετικές γεύσεις, αρώματα και χρώματα από αυτά που έχουμε συνηθίσει τα καλοκαίρια μας», δήλωσε ο κ. Andrea Tucci, αντιπρόεδρος του Aviation Business Development, SEA Milan Airports.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v