Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Mε θέμα: «Crafting a new Myth» το ετήσιο Forum του CEO Clubs Greece

Δέκα εξέχοντες Έλληνες CEOs καλούνται να αφηγηθούν προσωπικές εμπειρίες και, μέσα από αυτές, να θυμίσουν ότι, ανάμεσα στην πληθώρα δυσκολιών, ο έλεγχος που ασκούμε πάνω στον μύθο που ορίζει την ταυτότητά μας είναι ο σημαντικότερος παράγοντας στην πορεία προς την επιτυχή επίτευξη του εκάστοτε οράματος.

Mε θέμα: «Crafting a new Myth» το ετήσιο Forum του CEO Clubs Greece

Δυναμικά ολοκληρώνει και αυτήν τη χρονιά το CEO Clubs Greece, με τη διοργάνωση του καθιερωμένου ετησίου Forum το οποίο φέτος θα λάβει χώρα στις 8 Νοεμβρίου 2022, στον εκπληκτικό Φάρο του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, υπό τον τίτλο «Crafting a new Myth».

Δέκα εξέχοντες Έλληνες CEOs καλούνται να αφηγηθούν προσωπικές εμπειρίες και, μέσα από αυτές, να θυμίσουν ότι, ανάμεσα στην πληθώρα δυσκολιών που μπορεί κανείς να αντιμετωπίσει, ο έλεγχος που ασκούμε πάνω στον μύθο που ορίζει την ταυτότητά μας είναι ο σημαντικότερος παράγοντας στην πορεία προς την επιτυχή επίτευξη του εκάστοτε οράματος.

Οι ομιλητές υπόσχονται να εξετάσουν θέματα όπως τον ρόλο της διάθεσης, της νοοτροπίας ή του σκοπού στον δρόμο προς την επιτυχία, τα όρια μεταξύ ιδιοφυίας και «παράνοιας», ή τη σχέση μεταξύ λογικής και συναισθημάτων στον επαγγελματικό χώρο, και, μέσα παραδείγματα αντλούμενα από την πολυετή τους εμπειρία, θα παρουσιάσουν την εξέλιξη του δικού τους αφηγήματος, τις προκλήσεις που αντιμετώπισαν, και τα αποτελέσματα που τελικώς επετεύχθησαν. Κοινός παρονομαστής θα είναι η παραδοχή ότι όταν η πορεία που έχει χαραχθεί φαίνεται πλέον αμφίβολη, πυξίδα αποτελεί πάντα το αφήγημα που δημιουργούμε για τον εαυτό μας και η πίστη μας σε αυτό. Ένα αρνητικό αφήγημα μπορεί να μετατραπεί σε «αυτό-εκπληρούμενη προφητεία», ενώ ένα θετικό μπορεί να μας δώσει την έμπνευση και τη δύναμη να πορευθούμε προς το επιδιωκόμενο όραμα, ακόμα και όταν αυτό είναι προσωρινά θολό και ασαφές.

Οι ομιλίες θα μοιραστούν σε δύο μέρη.

Στο πρώτο, αφηγητές θα είναι οι: Σωτήρης Χατζηδάκης (Executive Vice President, CEO Clubs Romania), Κωνσταντίνος Οικονόμου (CEO, Marine Tours), Μαρίνα Μαυρομμάτη (CEO, Printec Group), Μαρία Μπόζογλου (Managing Director, Italy Lines), και Δημήτρης Μιχόπουλος (ex-CEO, MullenLowe Athens), και θα ακολουθήσει συζήτηση με συντονιστή τη Γεωργία Καρτσάνη (President, CEO Clubs Greece).

Στο δεύτερο μέρος, ομιλητές θα είναι οι: Αλέξανδρος Αθανασούλας (CEO Stirixis Group), Θάνος Κυριαζής (Managing Director, Miele Hellas), Κώστας Γεράρδος (CEO, Plaisio), Lili Zigoslu (Managing Director, JTI Hellas), και Αλέξανδρος Πατεράκης (Deputy CEO, PPC Group), ενώ τη συζήτηση που θα ακολουθήσει θα συντονίσει ο Πολυδεύκης Λουκόπουλος (Chairman & Managing Director, Signify Hellas).

«Σε κάθε Forum που διοργανώνουμε από την ίδρυση του Club, δηλαδή εδώ και 13 χρόνια, ο δυναμισμός των ομιλητών, η διορατικότητα των συζητήσεων, και η ενέργεια των συμμετεχόντων μας εμπνέουν, δίνοντάς μας ώθηση, ελπίδα, και σθένος να συνεχίσουμε τις ενέργειές μας προς την αέναη διαμόρφωση και αναβάθμιση της ηγεσίας στην Ελλάδα σήμερα,» αναφέρει η κα Γεωργία Καρτσάνη, Ιδρυτής και Πρόεδρος του CEO Clubs Greece. «Για άλλη μία φορά περιμένουμε με ανυπομονησία τη συνάντηση αυτή, γνωρίζοντας εκ των προτέρων ότι μόνο ενωμένοι και αλληλο-εμπνεόμενοι μπορούμε να αντιμετωπίσουμε επιτυχώς τις δυσκολίες που παραμονεύουν πλέον σε κάθε στροφή».

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v