Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Νέα προσφορά από τη Shell για αγορές καυσίμων

Οι καταναλωτές, χρησιμοποιώντας για τις συναλλαγές τους την κάρτα ή την εφαρμογή allSmart, κερδίζουν επιπλέον πόντους επιβράβευσης βάζοντας συγκεκριμένη ποσότητα καυσίμων. Μέχρι πότε ισχύει.

Νέα προσφορά από τη Shell για αγορές καυσίμων

Η Coral Α.Ε. - Shell Licensee ξεκίνησε μία νέα προσφορά για τους καταναλωτές, ανταμείβοντας ακόμη περισσότερο όσους επιλέγουν τα νέα και βελτιωμένα καύσιμα Shell V-Power μέσω της νέας δυνατότητας επιβράβευσης του Loyalty προγράμματος allSmart, του allCount. Από τις 25 Οκτωβρίου, οι καταναλωτές που επιλέγουν τα καύσιμα Shell V-Power κάνοντας χρήση της εφαρμογής allSmart app της ή κάρτας allSmart, συμμετέχουν στο allCount και κάθε φορά που πετυχαίνουν έναν στόχο λίτρων, κερδίζουν επιπλέον 1.000 πόντους στην κάρτα τους, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση.

Πιο συγκεκριμένα, το allCount μετράει τα λίτρα που βάζεις με χρήση της κάρτας allSmart, για να κερδίζεις 1.000 επιπλέον πόντους κάθε φορά που πετυχαίνεις έναν από τους παρακάτω στόχους:

  • 100 λίτρα καυσίμου Shell V-Power
  • 75 λίτρα καυσίμου Shell V-Power Racing
  • 150 λίτρα καυσίμου Shell V-Power Diesel

Mε αυτή την προσφορά των νέων και βελτιωμένων καυσίμων Shell V-Power, τα μέλη του allSmart μπορούν, μέσω του allCount, να αυξήσουν τους διαθέσιμους πόντους τους και να έρθουν πιο γρήγορα κοντά στα δώρα που επιθυμούν από το e-shop allSmart.gr ή τον κατάλογο δώρων του allSmart στα πρατήρια Shell.

Η προσφορά ισχύει έως και τις 31 Μαρτίου 2023, σε όλα τα πρατήρια Shell στην Ελλάδα που συμμετέχουν στο πρόγραμμα επιβράβευσης allSmart.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v