Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Τον 39ο Αυθεντικό Μαραθώνιο Αθήνας στήριξε η Stoiximan

Επίσημος χορηγός της διοργάνωσης η εταιρεία. Συμμετοχή πάνω από 700 δρομέων.

Τον 39ο Αυθεντικό Μαραθώνιο Αθήνας στήριξε η Stoiximan

Η Stoiximan, η κορυφαία εταιρία τυχερών παιγνίων στην Ελλάδα, έδωσε δυναμικά το παρών ως Επίσημος Χορηγός της διοργάνωσης του 39ου Αυθεντικού Μαραθωνίου της Αθήνας και Ονομαστικός Χορηγός του αγώνα δρόμου των 5χλμ. Η χορηγία αυτή αποτελεί μέρος της ευρύτερης συνεργασίας της με τον ΣΕΓΑΣ, του οποίου είναι Επίσημος Χορηγός, ενώ στο πλαίσιο αυτής στηρίζει και τον Ημιμαραθώνιο της Αθήνας από τον προηγούμενο Μάρτιο, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση.

Περισσότεροι από 700 δρομείς συμμετείχαν με την Stoiximan Running Team στους αγώνες του Αυθεντικού Μαραθωνίου με το σύνθημα ‘’Τρέχουμε την εμπειρία!’’, ενώ την προσπάθεια των δρομέων να συνεχίσουν τον αγώνα τους εμψύχωνε δυναμικά η Stoiximan Cheering Team με δράσεις σε διάφορα σημεία της διαδρομής.

Οι δρομείς αλλά και πλήθος κόσμου είχαν, επίσης, την ευκαιρία να επισκεφθούν τα κεντρικά περίπτερα της Stoiximan στο Sponsors’ Village και στη Marathon Expo, τα οποία επεφύλασσαν πολλές εκπλήξεις και διαδραστικά παιχνίδια, ενώ την ομάδα της Stoiximan τίμησαν με την παρουσία τους ηχηρά ονόματα αθλητών που στηρίζει η εταιρία στο πλαίσιο της εταιρικής υπευθυνότητας. Οι Μιλτιάδης Τεντόγλου, Λεωνίδας Τσορτανίδης, Κρίστιαν Γκολομεεβ, Ελισάβετ Τελτσίδου, Χρήστος Βολικάκης, Αντιγόνη Ντρισμπιώτη, Μαρία Πρεβολαράκη και Σπύρος Γιαννιώτης αλληλεπίδρασαν με το κοινό, έβγαλαν αναμνηστικές φωτογραφίες και προσέφεραν πολλή θετική ενέργεια στο ήδη όμορφο περιβάλλον.

Ο κος Πάνος Κωνσταντόπουλος, Αντιπρόεδρος της Stoiximan, δήλωσε σχετικά:

«Είμαστε ιδιαίτερα περήφανοι για την στήριξή μας ως Επίσημος Χορηγός της μεγαλύτερης δρομικής διοργάνωσης της χώρας μας. Πρωταρχική μας μέριμνα ήταν και είναι η συνεχής και πολύπλευρη στήριξη του ελληνικού Αθλητισμού, η οποία είναι παρούσα από το ξεκίνημα της Stoiximan και προς αυτή την κατεύθυνση συνεχίζουμε δυναμικά, έχοντας ως προτεραιότητα ενέργειες και δράσεις που θα ενισχύσουν τόσο τον κλασικό αθλητισμό και τους αθλητές στίβου όσο και το σύνολο της κοινωνίας.» .

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v