Επεκτείνεται στο Μεξικό η Novibet

Πρώτος σταθμός της επέκτασης του brand σε Βόρεια και Λατινική Αμερική.

Επεκτείνεται στο Μεξικό η Novibet

Η Novibet, μία από τις ηγέτιδες εταιρείες στον τομέα της διαδικτυακής ψυχαγωγίας στην Ευρώπη, ανακοινώνει την είσοδο της στην αγορά του Μεξικού εντός του Νοεμβρίου.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, η κίνηση αυτή έρχεται ως αποτέλεσμα του αναπτυξιακού σχεδιασμού των τελευταίων ετών και αποτελεί κομβικό βήμα στην περαιτέρω ενδυνάμωση της θέσης της στην παγκόσμια αγορά.

Το Μεξικό σηματοδοτεί την πρώτη χώρα εκτός της Ευρωπαϊκής ηπείρου, όπου επεκτείνεται η εταιρεία, ενώ αναμένεται εντός των επόμενων ετών να εισέλθει σε περισσότερες νέες αγορές στη Λατινική και Βόρεια Αμερική, βάσει του στρατηγικού πλάνου επέκτασης που υλοποιεί.

«Η τεχνολογική μας υπεροχή σε συνδυασμό με την αποδεδειγμένη ετοιμότητα της ομάδας μας να ανταποκριθεί στις προκλήσεις του κλάδου, είναι οι δύο πυλώνες πάνω στους οποίους οικοδομούμε την είσοδο της Novibet στην απαιτητική αγορά του Μεξικού, ως πρώτο σταθμό της ευρείας επέκτασής μας στις αγορές της Αμερικής», δήλωσε σχετικά ο Ροδόλφος Οντόνι, Πρόεδρος της Novibet, συμπληρώνοντας: «Ενισχύουμε συνεχώς τη δυναμική μας παρουσία σε Ελλάδα, Ιρλανδία και Ιταλία, ενώ έχουμε ήδη συνάψει market access συμφωνίες για τις Πολιτείες της Pennsylvania και του New Jersey. Παράλληλα, βρισκόμαστε σε στάδιο διαπραγματεύσεων για τη σύναψη επιπλέον market access συφωνιών και απόκτησης αδειών και σε άλλες Πολιτείες των Η.Π.A., στο επόμενο διάστημα».

«Ο Νοέμβριος είναι ένας κομβικός μήνας για εμάς καθώς επιλέξαμε στρατηγικά την περίοδο λανσαρίσματος των υπηρεσιών της Novibet στο Μεξικό, ώστε να συμπίπτει με το κορυφαίο παγκόσμιο ποδοσφαιρικό γεγονός, το Παγκόσμιο Κύπελλο. Η αναβαθμισμένη εμπειρία ψυχαγωγίας online sports betting και iGaming που προσφέρουμε μέσα από την καινοτόμα τεχνολογική πλατφόρμα μας είναι ήδη διαθέσιμη στο Μεξικό και η ομάδα μας είναι έτοιμη να ανταποκριθεί στις ειδικές προτιμήσεις του απαιτητικού και ποδοσφαιρόφιλου κοινού της χώρας. Αξιοποιώντας, λοιπόν, τη βραβευμένη τεχνογνωσία μας σε συνδυασμό με την εξαιρετική χρονική συγκυρία, στόχος μας για το επόμενο διάστημα είναι να ξεχωρίσουμε ως μία από τις κορυφαίες επιλογές διαδικτυακής ψυχαγωγίας στο Μεξικό και στη συνέχεια στην ευρύτερη περιοχή της Λατινικής Αμερικής», ανέφερε ο Χριστόφορος Μποζατζίδης, Chief Marketing Officer - International Markets, της Novibet.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v