Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Στρατηγική συνεργασία της Qualco με τη Motivian

H Qualco αποκτά την άυλη πνευματική ιδιοκτησία για το σύνολο των λύσεων λογισμικού της Motivian

Στρατηγική συνεργασία της Qualco με τη Motivian

H Qualco και η Motivian ανακοινώνουν την έναρξη της στρατηγικής τους συνεργασίας, με την Qualco να εξαγοράζει την άυλη πνευματική ιδιοκτησία (Intellectual Property) για το σύνολο των λύσεων λογισμικού της Motivian.

Εντός του πλαισίου συνεργασίας, η Qualco αναλαμβάνει πλέον την υποστήριξη και περαιτέρω εξέλιξη ενός διευρυμένου χαρτοφυλακίου λύσεων της Motivian που εκτείνεται ενδεικτικά σε τομείς όπως το Business Process Management, Loan Origination, Document Management, Digital και Mobile portals.

Στόχος της Qualco με τη συνδρομή των υφιστάμενων τεχνικών ομάδων και έμπειρων στελεχών της Motivian, είναι η υλοποίηση ολοκληρωμένων έργων σε μεγάλους πελάτες στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Ο κ. Σπύρος Ρέτζεκας, Chief Operating Officer στην Qualco, σχολίασε: «Διανύουμε μια εποχή μεγάλων αλλαγών, κατά την οποία η τεχνολογία αποτελεί πλέον το απόλυτο όχημα μετάβασης σε ένα βιώσιμο μέλλον. Έχοντας τον πελάτη στο επίκεντρο, η στρατηγική συνεργασία με την Motivian αποσκοπεί στην παροχή ολιστικών λύσεων που καλύπτουν όλο το εύρος του ψηφιακού μετασχηματισμού.»

«Eίμαστε ιδιαιτέρως ικανοποιημένοι από τη συνεργασία μας με την Qualco, καθώς είμαστε βέβαιοι πως θα αξιοποιήσει στον μέγιστο βαθμό τις τεχνολογικές λύσεις που προσφέρουν τα προϊόντα μας προς όφελος της διεθνούς επιχειρηματικής αγοράς, την οποία εξυπηρετεί διαχρονικά με συνέπεια.» δήλωσε ο κ. Γιώργος Καραντώνης, ένας εκ των ιδρυτών της Μοtivian.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v