Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Συνεχίζεται το θρίλερ για το ντιλ Viva Wallet - JP Morgan

Ενημερωτικού χαρακτήρα η σημερινή Γενική Συνέλευση. Η πλευρά των μετόχων πλειοψηφίας πρέπει να συμφωνήσει ως το τέλος του μήνα με την JP Morgan τους όρους του ντιλ.

Συνεχίζεται το θρίλερ για το ντιλ Viva Wallet - JP Morgan

Εως τα τέλη του μήνα υπάρχει περιθώριο για να βρεθεί συμφωνία μεταξύ των μετόχων πλειοψηφίας της Viva Wallet και της JP Morgan, ώστε να κλείσει οριστικά το ντιλ.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Euro2day.gr, η σημερινή γενική συνέλευση της Viva Wallet ήταν ενημερωτικού χαρακτήρα. Δεν τέθηκε δηλαδή θέμα για το πού βρίσκεται η διαπραγμάτευση με την JP Morgan για την ολοκλήρωση της συναλλαγής, ούτε το θέμα τερματισμού του stock option και του ορισμού διαδόχου σχήματος.

Όπως είναι γνωστό, υπάρχει περιθώριο μέχρι τα τέλη του μήνα, ώστε η πλευρά της πλειοψηφίας να συμφωνήσει τους όρους της δικής της αποεπένδυσης.

Όπως έχει γράψει το Euro2day.gr, το θέμα του stock option δείχνει διαδικαστικό αλλά δεν είναι. Η πλευρά βασικών μετόχων (Καρώνης - Αντύπας) πρότεινε να τερματιστεί μεν το υφιστάμενο πρόγραμμα δικαιωμάτων προαίρεσης, αλλά να εγκριθεί ένα διάδοχο σχήμα, κάτι που απέρριψε το σύνολο των μετόχων μειοψηφίας, οι οποίοι δεσμεύονται από το binding agreement να εγκρίνουν μόνο τον τερματισμό του υφιστάμενου προγράμματος.

Η οποιαδήποτε συμφωνία για νέο πρόγραμμα δικαιωμάτων προαίρεσης θα πρέπει να εγκριθεί από την JP Morgan, που βάσει της συμφωνίας θα αγοράσει από τους μετόχους μειοψηφίας (Latsco, Hedosophia, DECA) το 48,5%, ενώ έχει αγοράσει από τον Αύγουστο το ΜΟΔ των 80 εκατ. δολαρίων.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v