Ανοιξαν οι αιτήσεις για πρακτική άσκηση νέων ιατρών στο «Μητέρα»

Στόχος, η εξοικείωση των νέων μαιευτήρων-γυναικολόγων με τις σύγχρονες τεχνικές της ελάχιστα επεμβατικής χειρουργικής. Διάρκεια τέσσερις μήνες. Μέχρι πότε μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή οι ενδιαφέρομενοι.

Ανοιξαν οι αιτήσεις για πρακτική άσκηση νέων ιατρών στο «Μητέρα»

Το Μητέρα, διοργανώνει για 11η συνεχή χρόνια, το μετεκπαιδευτικό πρόγραμμα-θεσμό για την ανάπτυξη της νέας γενιάς ιατρών της χώρας μας, στην «Ενδοσκοπική Γυναικολογική Χειρουργική και Ουρογυναικολογία».

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, στόχος του Μετεκπαιδευτικού Προγράμματος Πρακτικής Άσκησης του «Μητέρα», είναι η εξοικείωση των νέων Μαιευτήρων-Γυναικολόγων με τις σύγχρονες τεχνικές της ελάχιστα επεμβατικής χειρουργικής στη Γυναικολογική Ενδοσκοπική Χειρουργική.

Το μετεκπαιδευτικό πρόγραμμα, διάρκειας 4 μηνών, οργανώνεται και υλοποιείται υπό την εποπτεία του Επιστημονικού Συμβουλίου του «Μητέρα» και τελεί υπό την αιγίδα της Ένωσης Μαιευτήρων Γυναικολόγων Ελλάδος και της Ελληνικής Εταιρείας Γυναικολογικής Ενδοσκόπησης. Υπεύθυνος του προγράμματος είναι ο Δρ. Στέφανος Χανδακάς, MD, MBA, PhD, Διδάκτωρ Πανεπιστημίου Αθηνών, και Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του Μητέρα.

Το θεωρητικό μέρος του προγράμματος θα φιλοξενηθεί στις εγκαταστάσεις του «Μητέρα», ενώ το πρακτικό μέρος στο εργαστήριο ανατομίας της HEAL Academy. Μετά το πέρας του προγράμματος θα απονεμηθούν Βεβαιώσεις Παρακολούθησης.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν τις αιτήσεις τους μέχρι τις 9 Δεκεμβρίου 2022.

*Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα στη στήλη Συνοδευτικό Υλικό

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v