Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

JTI: Στηρίζει την ΑΑΔΕ για την καταπολέμηση του λαθρεμπορίου καπνού

Η εταιρεία προσέφερε σύγχρονους φορητούς υπολογιστές στη διεύθυνση στρατηγικής τελωνειακών ελέγχων και παραβάσεων της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων.

JTI: Στηρίζει την ΑΑΔΕ για την καταπολέμηση του λαθρεμπορίου καπνού

Η εταιρεία Japan Tobacco International Hellas, προσέφερε σύγχρονους φορητούς ηλεκτρονικούς υπολογιστές στη Διεύθυνση Στρατηγικής Τελωνειακών Ελέγχων και Παραβάσεων της ΑΑΔΕ για την αντιμετώπιση του παράνομου εμπορίου καπνού.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, η παραλαβή του εξοπλισμού πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο ειδικής εκδήλωσης παρουσία της Διευθύντριας Εταιρικών Υποθέσεων της JTI, κας Γεωργίας Καρούντζου και του διευθυντή της Δ’ ΣΤΕΠ κ. Άγγελου Λυμπέρη.

«Οι προσπάθειες που καταβάλλονται για την αντιμετώπιση του παράνομου εμπορίου εντείνονται και αποδίδουν ήδη σημαντικά αποτελέσματα. Η JTI τηρεί στάση μηδενικής ανοχής απέναντι σε κάθε μορφής παράνομο εμπόριο προϊόντων καπνού και έχει ως προτεραιότητα να συμβάλλει στην προστασία της νόμιμης αγοράς και στη διασφάλιση των δημοσίων εσόδων. Για το λόγο αυτό, συνεργαζόμαστε στενά και υποστηρίζουμε έμπρακτα τις διωκτικές αρχές και τις αρμόδιες υπηρεσίες για την περιστολή του λαθρεμπορίου», τόνισε, μεταξύ άλλων, στη συνάντηση η κα Γεωργία Καρούντζου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η JTI, μέσω της Παγκόσμιας Οργάνωσής της κατά του Παράνομου Εμπορίου, διερευνά το παράνομο εμπόριο καπνού. Στόχος της εταιρείας είναι η διεξαγωγή διαλόγου με τις αρμόδιες υπηρεσίες και ως μέρος της δραστηριότητάς της η στήριξη της εφαρμογής του νόμου με την ανταλλαγή τεχνογνωσίας με σκοπό τη μείωση του φαινομένου.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v