Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Quest: Ξεκινά ο νέος κύκλος υποτροφιών για εκμάθηση κώδικα

Προσφέρονται 40 υποτροφίες και δυνατότητα εργασίας στις εταιρείες του ομίλου. Σε ποιούς απευθύνεται. Πού δηλώνουν συμμετοχή οι ενδιαφερόμενοι

Quest: Ξεκινά ο νέος κύκλος υποτροφιών για εκμάθηση κώδικα

Ο όμιλος Quest ανακοινώνει την έναρξη του τρίτου κύκλου του προγράμματος υποτροφιών Mind the . Το πρόγραμμα παρέχει σε 40 νέους ανθρώπους υποτροφία για να παρακολουθήσουν ένα πρόγραμμα εντατικής εκπαίδευσης γύρω από τις τεχνολογίες προγραμματισμού java & .NET, παρέχοντάς τους, κατόπιν, τη δυνατότητα να μαθητεύσουν και να εργαστούν, στο ιδιαίτερα δυναμικό περιβάλλον των εταιρειών του ομίλου.

Οι 40 υποτροφίες προορίζονται για νέους απόφοιτους σχολών Πληροφορικής και Θετικών Επιστημών, καθώς και Junior developers, οι οποίοι θέλουν να ενισχύσουν τις γνώσεις τους. Mε στόχο την περαιτέρω εμβάθυνση και εξειδίκευση, οι υπότροφοι, χωρισμένοι σε δύο groups των 20 ατόμων, θα επιλέξουν να παρακολουθήσουν ένα από τα δύο διαθέσιμα εντατικά προγράμματα εκπαίδευσης 60 ωρών έκαστο, γύρω από τις τεχνολογίες προγραμματισμού java ή .NET, όπως αναφέρεται επίσης στην ανακοίνωση.

Το πρόγραμμα, που υλοποιείται με την υποστήριξη του Coding School | kariera.gr θα πραγματοποιηθεί online, ώστε να μπορούν να συμμετέχουν σε αυτό νέοι από όλη την Ελλάδα και θα ξεκινήσει τον Ιανουάριο 2023. Μετά το πρώτο εκπαιδευτικό σκέλος, το πρόγραμμα περιλαμβάνει συμμετοχή σε projects στις εταιρείες του ομίλου Info Qυest Technologies, Uni Systems, Team Candi, Intelli Solutions, you.gr και ACS, που συμμετέχουν στην υλοποίηση σημαντικών έργων ψηφιακού μετασχηματισμού στην Ελλάδα και στην Ευρώπη. Με την ολοκλήρωση και της δεύτερης φάσης, οι υπότροφοι έχουν την ευκαιρία να ενταχθούν στις ομάδες developers των εταιρειών του ομίλου.

Ο ψηφιακός μετασχηματισμός είναι στοιχείο αναπόσπαστο της εξέλιξης και της ανάπτυξης όλης της κοινωνίας μας και η ενδυνάμωση νέων ανθρώπων με ψηφιακές δεξιότητες και γνώσεις, είναι θεμελιώδης προτεραιότητα για την επίτευξη της έγκαιρης και ουσιαστικής μετάβασης. Στην προσπάθεια αυτή συμβάλλει και το πρόγραμμα, Mind the του ομίλου Qυest, ενός ομίλου που για περισσότερα από 40 χρόνια πρωταγωνιστεί στη διάχυση και αξιοποίηση των ψηφιακών τεχνολογιών προς όφελος όλης της χώρας.

Πληροφορίες και αιτήσεις συμμετοχής διαθέσιμες στο https://www.quest.gr/mindthecode2022/

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v