Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Προχωρά νέο λίφτινγκ στο Wyndham Grand Crete Mirabello Bay

Το πολυτελές resort της Κρήτης, που ανήκει στο χαρτοφυλάκιο της Zeus International, υπεβλήθη σε ένα αρχικό λίφτινγκ το 2019, ενώ η δεύτερη φάση της ανακαίνισής τους ολοκληρώθηκε τους πρώτους μήνες του 2022.

Προχωρά νέο λίφτινγκ στο Wyndham Grand Crete Mirabello Bay

Στην τρίτη φάση της εκτεταμένης ανακαίνισής του μπαίνει το 5άστερο resort Wyndham Grand Crete Mirabello Bay στον Αγιο Νικόλαο. Σύμφωνα με τον σχεδιασμό, το τελευταίο στάδιο της ανάπλασης του πολυτελούς συγκροτήματος περιλαμβάνει την ανακαίνιση 108 δωματίων, καθένα από τα οποία θα έχει τη δική του ιδιωτική πισίνα, καθώς και την επέκταση της κύριας πισίνας του ξενοδοχείου, η οποία θα διαθέτει κανάλι υπερχείλισης.

Το πολυτελές resort της Κρήτης, που ανήκει στο χαρτοφυλάκιο της Zeus International, η οποία και το διαχειρίζεται, υπεβλήθη σε ένα αρχικό «lifting» το 2019, με τη δεύτερη φάση της ανακαίνισής του, ύψους περίπου 60 εκατ. ευρώ, να ολοκληρώνεται κατά το α’ εξάμηνο του 2022, με στόχο τον εκσυγχρονισμό των δωματίων και την αναβάθμιση των προσφερόμενων υπηρεσιών προς τους επισκέπτες.

Η τρίτη και τελευταία φάση της ολικής ανάπλασης του συγκροτήματος θα πραγματοποιηθεί μέσα στον χειμώνα, προκειμένου να επαναλειτουργήσει την άνοιξη του 2023, όταν θα δοθεί το σήμα για την εκκίνηση της νέας σεζόν. Στόχος της Zeus είναι το Wyndham Grand Crete Mirabello Bay να συμπεριληφθεί στα κορυφαία ξενοδοχειακά συγκροτήματα της Κρήτης. Το Wyndham Grand Crete Mirabello Bay Hotel διαθέτει 318 δωμάτια, που αναπτύσσονται σε όλο το κεντρικό κτίριο του συγκροτήματος, ενώ το «The Village» αποτελείται από σουίτες ενός και δύο ορόφων με βεράντα και ιδιωτική πισίνα.

Το εν λόγω resort εξαγόρασε η Zeus International από τον όμιλο Μαμιδάκη το καλοκαίρι του 2018, δρομολογώντας εν συνεχεία μία εκτενή ανακαίνισή που οδήγησε στην επαναλειτουργία του ως Wyndham Grand, του δεύτερου ξενοδοχείου με το συγκεκριμένο brand στην Ελλάδα.

Το θέρετρο, γνωστό ως Mirabello Beach, λειτούργησε για πρώτη φορά το 1971 στο νησί, αποτελώντας ένα από τα τοπόσημα στην περιοχή του Αγίου Νικολάου και περιήλθε στην ιδιοκτησία των Μhotels το 2004. Το συγκρότημα αποτελείτο από δύο ενότητες, το Mirabello Beach Hotel με 176 δωμάτια και το Mirabello Village με 115 bungalows.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v