Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Επεσε κάτω από το 5% το ποσοστό του Paulson στην Alpha Bank

Μείωση συμμετοχής στην τράπεζα ανακοίνωσε ο μεγαλοεπενδυτής. Κατείχε πρόσφατα το 5,66%. Μεγαλύτερος ιδιώτης μέτοχος στον όμιλο είναι πλέον η Reggeborgh με ποσοστό 6,5%.

Επεσε κάτω από το 5% το ποσοστό του Paulson στην Alpha Bank

Τη μείωση της συμμετοχής του στο μετοχικό κεφάλαιο της Alpha Bank στο 4,86% γνωστοποίησε ο μεγαλοεπενδυτής John Paulson. 

Αξίζει να σημειωθεί ότι σύμφωνα με τα στοιχεία του χρηματιστηρίου, ο επιχειρηματίας εμφανιζόταν έως τώρα να κατέχει έμμεσα, μέσω επενδυτικών κεφαλαίων, το 5,66% της τράπεζας.

Ειδικότερα, η Alpha Υπηρεσιών & Συμμετοχών ενημερώνει, με ανακοίνωσή της στο Χρηματιστήριο, ότι κατόπιν σχετικής γνωστοποίησης της PAULSON & CO INC. την 5.12.2022, η τελευταία κατέχει κατά την 30.11.2022, έμμεσα μέσω των επενδυτικών κεφαλαίων που διαχειρίζεται 114.061.367 δικαιώματα ψήφου που αντιστοιχούν σε ποσοστό κάτω του 5%, επί του συνόλου δικαιωμάτων ψήφου της Εταιρείας.

Με τα νέα δεδομένα, μεγαλύτερος ιδιώτης μέτοχος της Alpha Βank είναι πλέον η Reggeborgh, με ποσοστό που κατά πληροφορίες της αγοράς έχει αυξηθεί στα επίπεδα του 6,5%. 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v