Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Νέο θερινό δρομολόγιο Αθήνα-Τουλούζη από την Volotea

Οι πτήσεις θα ξεκινήσουν από τις 27 Μαΐου του 2023 και θα πραγματοποιούνται κάθε Τετάρτη και Σάββατο.

Νέο θερινό δρομολόγιο Αθήνα-Τουλούζη από την Volotea

Η Volotea, η αεροπορική εταιρεία που συνδέει μικρούς και μεσαίου μεγέθους προορισμούς πόλεις και πρωτεύουσες στην Ευρώπη, ανακοινώνει μια νέα διεθνή σύνδεση από την Αθήνα προς την Τουλούζη της Γαλλίας με ισχύ από την επόμενη θερινή περίοδο. Οι πτήσεις θα ξεκινήσουν από τις 27 Μαΐου με δύο συχνότητες κάθε Τετάρτη και Σάββατο.

Έτσι, σύμφωνα με την ανακοίνωση, η Volotea θα συνδέει τον επόμενο χρόνο την Αθήνα με 16 προορισμούς: Μπιλμπάο στην Ισπανία. Μπορντό, Λιλ, Λυών, Μασσαλία, Νάντη, Στρασβούργο και Τουλούζη (νέα σύνδεση 2023) στη Γαλλία· Μπάρι, Παλέρμο, Βενετία και Βερόνα στην Ιταλία. Ηράκλειο, Μύκονο, Σαντορίνη στην Ελλάδα και Ντουμπρόβνικ στην Κροατία.

«Είμαστε ενθουσιασμένοι με την ανακοίνωση αυτής της νέας διεθνούς σύνδεσης από το αεροδρόμιο της Αθήνας», είπε η Valeria Rebasti, Country Manager Italy & Southeastern Europe της Volotea. «Χάρις σε αυτή τη σύνδεση γίνεται δυνατό να ταξιδέψουμε σε ακόμα μια μαγική πόλη της Γαλλίας, την Τουλούζη, την αποκαλούμενη και ως “Ville Rose”, τοποθετημένη στην καρδιά της νοτιοδυτικής χώρας ανάμεσα στη Μεσόγειο και στον Ατλαντικό Ωκεανό. Η Τουλούζη είναι επίσης και η πύλη στο Κανάλι του Midi και στη Λούρδη, μεταξύ άλλων προορισμών, και από τη φύση της αποτελεί το τέλειο σημείο εκκίνησης για πραγματικά υπέροχες διακοπές!»

Όλα τα δρομολόγια της Volotea routes είναι διαθέσιμα στο www.volotea.com όπως επίσης και μέσω όλων των ταξιδιωτικών πρακτόρων.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v