Την ψηφιακή μετάβαση της Coffee Lab αναλαμβάνει η SoftOne

Η εταιρεία καφέ επέλεξε τη λύση ERP για την ψηφιοποίηση των καθημερινών λειτουργιών της. Τι πλεονεκτήματα προσφέρει.

Την ψηφιακή μετάβαση της Coffee Lab αναλαμβάνει η SoftOne

Τη λύση ERP της SoftOne επέλεξε για τον ψηφιακό μετασχηματισμό της καθημερινής της λειτουργίας η Coffee Lab, εταιρεία παραγωγής και franchise καφέ που δραστηριοποιείται σε Ελλάδα και εξωτερικό.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, η υλοποίηση του έργου πραγματοποιήθηκε από τον πιστοποιημένο συνεργάτη της SoftOne “Revival Consulting Services S.A”, ενοποιώντας την παραγωγική, εμπορική και οικονομική δραστηριότητα της εταιρείας σε μία σύγχρονη πλατφόρμα ERP που επιτυγχάνει την αυτοματοποίηση πλήθους καθημερινών, χρονοβόρων εργασιών (όπως η διαχείριση παραγωγής, η παρακολούθηση αποθεμάτων, καθώς κι η διαχείριση παραγγελιών, εισπράξεων και πληρωμών), μειώνοντας σημαντικά το λειτουργικό κόστος της επιχείρησης.

Σε πλήρη διασύνδεση με τη νέα πλατφόρμα B2Β/eCommerce της SoftOne, το σύστημα υποστηρίζει τη λειτουργία του κυκλώματος franchise της Coffee Lab - από τη λήψη παραγγελιών, τη διαχείριση συμβολαίων ενοικίων και αιτημάτων για το άνοιγμα νέων καταστημάτων έως την παρακολούθηση των παγίων της εταιρείας που χορηγούνται υπό τη μορφή χρησιδανείων στο δίκτυο franchise, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση. Την ίδια στιγμή, αυτοματοποιεί τη διαδικασία του credit control με προκαθορισμένους κανόνες πιστωτικού ελέγχου αλλά και αποστολή ενημερωτικών email, τόσο στα εμπλεκόμενα καταστήματα όσο και τα αρμόδια τμήματα της εταιρείας.

Αξιοποιώντας τις δυνατότητες της υπηρεσίας τραπεζικής διασύνδεσης Soft1 FinTech, η εταιρεία συνδέεται με τα συστήματα e-banking όλων των συστημικών τραπεζών, πραγματοποιώντας online εισπράξεις, πληρωμές, μεταφορές χρημάτων, έλεγχο υπολοίπου και κινήσεων λογαριασμών απευθείας μέσα από το Soft1. Η λύση ενσωματώνει επίσης την cloud υπηρεσία Einvoicing η οποία επιτρέπει στην Coffee Lab να εκδίδει πιστοποιημένα ηλεκτρονικά τιμολόγια, διαβιβάζοντάς τα αυτόματα στην πλατφόρμα myData της ΑΑΔΕ για την εναρμόνισή της με τις διατάξεις της ισχύουσας νομοθεσίας, καταλήγει η ανακοίνωση.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v