Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Νέος παίκτης στην ελληνική αγορά gaming, έλαβε άδεια από την ΕΕΕΠ

Εχουμε ήδη συνάψει συμφωνίες για το μεγαλύτερο μέρος της ελληνικής αγοράς και τις κινήσεις που απαιτούνται για συνεργάτες, που καλύπτουν το 80% της αγοράς, δηλώνει ο CEO της γερμανικής Gaming Corps AB.

Νέος παίκτης στην ελληνική αγορά gaming, έλαβε άδεια από την ΕΕΕΠ

Η γερμανική Gaming Corps AB ανακοίνωσε ότι έλαβε άδεια τυχερών παιγνίων για την ελληνική ρυθμιζόμενη αγορά από την Ελληνική Επιτροπή Εποπτείας και Ελέγχου Παιγνίων (ΕΕΕΠ). 

Στην ανακοίνωσή της, η Gaming Corps επισημαίνει ότι έχει λάβει προηγουμένως την άδεια MGA από τον Φεβρουάριο του 2020, η οποία επέτρεψε τη δραστηριοποίησή της στο μεγαλύτερο μέρος της ρυθμιζόμενης αγοράς εντός της Ευρώπης.

«Είναι ένα μεγάλο βήμα για εμάς στην Gaming Corps να αποκτήσουμε άλλη μια άδεια τυχερών παιχνιδιών από μια ρυθμιζόμενη αγορά εντός της Ευρώπης, η οποία επιτρέπει τη διανομή ολόκληρου του χαρτοφυλακίου τυχερών παιχνιδιών της εταιρείας. Η εταιρεία έχει ήδη συμφωνίες για το μεγαλύτερο μέρος της ελληνικής αγοράς, καθώς και τις κινήσεις που απαιτούνται για συνεργάτες, οι οποίες εκτιμώ ότι καλύπτουν περίπου το 80% της συνολικής ελληνικής αγοράς», λέει ο Διευθύνων Σύμβουλος Juha Kauppinen.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v