Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ξεκινά ο 4ος κύκλος του επιχειρηματικού προγράμματος VentureGarden

Πραγματοποιείται στο Ηράκλειο Κρήτης από το Alba Graduate Business School, σε συνεργασία με τον οργανισμό Bizrupt. Οι συμμετέχοντες θα παρακολουθήσουν 8 μαθήματα σε 5 εβδομάδες. Το πρόγραμμα παρέχεται δωρεάν.

Ξεκινά ο 4ος κύκλος του επιχειρηματικού προγράμματος VentureGarden

Το πρόγραμμα υλοποιείται στο Ηράκλειο Κρήτης σε συνεργασία με τον οργανισμό Bizrupt. Η συνέργεια του Alba με το Bizrupt έχει ως στόχο να συνδυάσει την υφιστάμενη τεχνογνωσία εκπαίδευσης με την εξειδικευμένη γνώση για την επιχειρηματικότητα της Κρήτης.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση το δωρεάν εκπαιδευτικό πρόγραμμα VentureGarden που στηρίζει την επιχειρηματικότητα, δέχεται αιτήσεις για 4η χρονιά για το νέο κύκλο στο Ηράκλειο. Η συνεργασία του Alba Graduate Business School, The American College of Greece με το Bizrupt εδραιώνει στην Κρήτη το επιτυχημένο πρόγραμμα VentureGarden για την υποστήριξη επιχειρηματιών, startupers και όσων έχουν μια επιχειρηματική ιδέα. Το πρόγραμμα απευθύνεται σε ανθρώπους με όραμα και αφοσίωση, που φιλοδοξούν να ενταχθούν στο επιχειρηματικό οικοσύστημα ή να εξελίξουν την ήδη υπάρχουσα επιχείρησή τους.

Οι εν δυνάμει επιχειρηματίες που θα επιλεγούν για να συμμετάσχουν στο VentureGarden, θα παρακολουθήσουν 8 μαθήματα σε 5 εβδομάδες βασισμένα στο δοκιμασμένο πρόγραμμα εκπαίδευσης του VentureGarden. Μετά την ολοκλήρωση των μαθημάτων, γίνεται επιλογή των συμμετεχόντων, οι οποίοι μπαίνουν σε διαδικασία mentoring διάρκειας 3 μηνών. Το πρόγραμμα παρέχεται δωρεάν και τα μαθήματα πραγματοποιούνται στα ελληνικά.

Πιστοί στο μότο του VentureGarden «Helping People Grow Ideas», οι εκπαιδευτές και μέντορες του προγράμματος θα δώσουν τα κατάλληλα εφόδια σε όσες και όσους ενδιαφέρονται να καλλιεργήσουν τις επιχειρηματικές τους δεξιότητες. Οι συμμετέχοντες θα δοκιμάσουν τις ιδέες τους μαθαίνοντας σύγχρονα εργαλεία στρατηγικής και μάρκετινγκ για την υλοποίηση επιχειρηματικών ιδεών, όπως το Value Proposition Canvas, το Empathy Map και μεθόδους έρευνας αγοράς. Οι απόφοιτοι του προγράμματος, θα λαβουν απο το Bizrupt ετήσια πακέτα του ολοκληρωμενού συστήματος οργάνωσης επιχειρηματικής καθημερινότητας, διαχείρισης εσόδων/εξόδων και ηλεκτρονικής τιμολόγησης του Pelatologio.

Ήδη από την έναρξη του προγράμματος στο Ηράκλειο το 2019, έχουν ληφθεί περισσότερες από 170 αιτήσεις, με 50 συμμετέχοντες να έχουν παρακολουθήσει τους 3 πρώτους κύκλους του προγράμματος. Περισσότερες από 165 ώρες υποστηρικτικής καθοδήγησης έχουν προσφερθεί στους συμμετέχοντες του VentureGarden. Οι συμμετέχοντες του προγράμματος δηλώνουν σε ποσοστό 99% ότι θα σύστηναν το πρόγραμμα σε φίλους και γνωστούς.

Τα μαθήματα του VentureGarden στην Κρήτη θα ξεκινήσουν στις 25 Ιανουαρίου, και θα πραγματοποιούνται κάθε Δευτέρα και Τετάρτη. Το πρόγραμμα θα υλοποιηθεί με φυσική παρουσία στα γραφεία της Fairlo (Σοφοκλή Βενιζέλου 107, Ηράκλειο).

Όσες και όσοι ενδιαφέρονται να το παρακολουθήσουν πρέπει να συμπληρώσουν μέχρι 26 Δεκεμβρίου την αίτηση συμμετοχής: https://resources.alba.acg.edu/vgheraklionregistration-1

Θα ακολουθήσει σύντομη προσωπική συνέντευξη για να επιλεγούν οι επιχειρηματίες που θα το παρακολουθήσουν.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v