Λύση ηλεκτρονικής τιμολόγησης της SoftOne επέλεξε η Eurocatering

Η Einvoicing μας επιτρέπει να διαχειριζόμαστε γρήγορα μεγάλο όγκο τιμολογίων, ενώ παράλληλα μειώνεται το λειτουργικό μας κόστος, δήλωσε ο CFO της εταιρείας, Ιωάννης Κωστάκης.

Λύση ηλεκτρονικής τιμολόγησης της SoftOne επέλεξε η Eurocatering

Η Eurocatering, εταιρεία που δραστηριοποιείται στον χώρο της καλλιέργειας, διαλογής, μεταποίησης και διάθεσης φρέσκων, ποιοτικών οπωροκηπευτικών, επέλεξε την πολυβραβευμένη cloud υπηρεσία Einvoicing της SoftOne (Πιστοποιημένος Πάροχος Ηλεκτρονικής Τιμολόγησης από την ΑΑΔΕ), στο πλαίσιο του ψηφιακού μετασχηματισμού της λειτουργίας της, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση.

Η Eurocatering ιδρύθηκε το 2000 και εγγυάται την υψηλή ποιότητα σε κάθε κρίκο της αγροδιατροφικής αλυσίδας μέχρι και τον τελικό καταναλωτή. Ανάμεσα στα προϊόντα και τις υπηρεσίες της, εξέχουσα θέση έχει ο «Φρεσκούλης» που σύστησε στην αγορά τις ολόφρεσκες, συσκευασμένες και έτοιμες για σερβίρισμα σαλάτες, για εύκολη και σωστή διατροφή.

Η διασύνδεση της υπηρεσίας ηλεκτρονικής τιμολόγησης Einvoicing με το κεντρικό σύστημα μηχανογράφησης της Eurocatering, αυτοματοποίησε τη διαδικασία αποστολής πιστοποιημένων ηλεκτρονικών παραστατικών, χωρίς την ανάγκη επένδυσης σε πρόσθετο εξοπλισμό και εξαλείφοντας αντίστοιχα κάθε εργασία εκτύπωσης και αποστολής έντυπων παραστατικών. Παράλληλα, μέσω της υπηρεσίας, σημαίνονται, αυθεντικοποιούνται και διαβιβάζονται αυτόματα στην πλατφόρμα myDATA της ΑΑΔΕ, όλα τα προβλεπόμενα παραστατικά εσόδων, διασφαλίζοντας έτσι τη συμμόρφωση της εταιρείας με τη νέα νομοθεσία.

Ο κ. Ιωάννης Κωστάκης, CFO της εταιρείας Eurocatering, δήλωσε σχετικά με την υλοποίηση της λύσης:

«Στην Eurocatering, στα πλαίσια του ψηφιακού μας μετασχηματισμού, προχωρήσαμε στην υλοποίηση της ηλεκτρονικής τιμολόγησης Einvoicing της SoftOne, η οποία μας επιτρέπει να διαχειριζόμαστε μεγάλο όγκο τιμολογίων με ταχύτητα, ενώ παράλληλα μειώνεται το λειτουργικό μας κόστος. Εξαλείφθηκαν οι καθημερινές, χρονοβόρες διαδικασίες της έντυπης τιμολόγησης αλλά και τα έξοδα που συνδέονται με τη χρήση φορολογικών μηχανισμών. Όλα τα παραστατικά πωλήσεων διαβιβάζονται ηλεκτρονικά στους πελάτες τη στιγμή της έκδοσής τους, διασφαλίζοντας την ταχύτερη και καλύτερη εξυπηρέτησή τους».

Η υπηρεσία Einvoicing, αποτελεί τη μόνη λύση ηλεκτρονικής τιμολόγησης που έχει ελεγχθεί από τον αρμόδιο επιστημονικό φορέα (Πανεπιστήμιο Αιγαίου), λαμβάνοντας πιστοποίηση για τη δυνατότητα επεξεργασίας πάνω από 5.000.000 παραστατικών την ώρα, ενώ σύμφωνα με τα επίσης στοιχεία της ΑΑΔΕ, διαβιβάζει το 87% των ηλεκτρονικών παραστατικών της αγοράς.

Η υλοποίηση έγινε από τοv συνεργάτη DGSOFT εξειδικευμένο σε λύσεις ηλεκτρονικής τιμολόγησης.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v