Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Διαδικτυακή ημέρα καριέρας για τουριστικά επαγγέλματα από την Randstad

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί δωρεάν την Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου. Τί ευκαιρίες θα προσφέρει στους συμμετέχοντες.

Διαδικτυακή ημέρα καριέρας για τουριστικά επαγγέλματα από την Randstad

Ο τουριστικός κλάδος αποτελεί βασικό πυλώνα της οικονομικής ανάπτυξης και της απασχολησιμότητας στην Ελλάδα. Η γνώση και η κατανόηση των αναγκών και των ευκαιριών, που προσφέρει ο τουρισμός, βρίσκονται στο επίκεντρο της διαδικτυακής ημέρας καριέρας, την οποία διοργανώνει η Randstad, ο παγκόσμιος ηγέτης υπηρεσιών ανθρώπινου δυναμικού, με στόχο τη σύνδεση των υποψηφίων με τις διαθέσιμες θέσεις εργασίας στην τουριστική αγορά, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση.

Στη διαδικτυακή «Ημέρα καριέρας: τουριστικός κλάδος» της Randstad, η οποία θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου από τις 12:00π.μ. μέχρι τις 18:00μ.μ., οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν από εξειδικευμένους συμβούλους της Randstad για τα νέα δεδομένα της αγοράς εργασίας, να συνδεθούν με εταιρείες που αναζητούν προσωπικό και να συζητήσουν τις προσωπικές τους βλέψεις και σκέψεις για την επαγγελματική τους εξέλιξη.

H ημέρα καριέρας, η οποία είναι δωρεάν για τους συμμετέχοντες, περιλαμβάνει ειδικά διαμορφωμένα και προκαθορισμένα slots, άμεσα συνδεδεμένα με συμβούλους στους τομείς της φιλοξενίας και του τουρισμού, με τη δυνατότητα άμεσης επικοινωνίας με τους υποψηφίους μέσω μηνυμάτων ή βιντεοκλήσεων.

Οι συμμετέχοντες, παράλληλα, μπορούν να ενημερωθούν για επιχειρήσεις που αναζητούν άτομα για εργασία ανάλογα την προϋπηρεσία τους, καθώς και να επικοινωνήσουν τους μελλοντικούς τους στόχους, λαμβάνοντας καθοδήγηση και συμβουλές για την καριέρα τους.

Το webinar απευθύνεται σε:

  • Ξενοδοχοϋπαλλήλους
  • Άτομα που αναζητούν μια ευκαιρία στον κλάδο του τουρισμού
  • Αποφοίτους Τουριστικών σχολών
  • Υποψήφιοι που αναζητούν εργασία οπουδήποτε στην Ελλάδα

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v